Maanantaina toivuttiiin rankasta viikonlopusta! Tiistaina jälkipellolla, jossa oli Tavesin peltojälkikoulutus a la Outi Hermiö. Kiitos Outi jälleen! Troya ajoi M-kirjaimen muotoisen jäljen, jossa 3 esinettä. Matkaa oli varmaan joku 500 askelta. Viettiä oli vaikka muille jakaa. Tyhjiä oli paljon ja kun muurahaiset olivat välillä keksineet makkaranpalat, niin tyhjiä tuli sitten paljon enemmän. Jälki meni tosi kivasti. Ainoat puutteet löytyivät ohjaajastaSilmänisku Eli nyt täytyy esineillä olla hiljaa ja kehua vasta kun olen itse koiran vieressä, että ei kiertyisi taakse päin. Sitten täytyy lähempää lähettää koira uudestaan jäljelle, nämä tosi mallikkaasti. Kulmat meni tosi kivasti, mun vaan täytyy olla lähempänä koiraa, että pystyn omalla kehonliikkeellä vahvistamaa koiraa heti kulman aikana ja varsinkin jälkeen. Pitäisi myös itse olla rennompana narun päässä, mutta kun se on niin vaikeaa!!! Nyt on jälleen hyvät ohjeet etenemiseen. Kiva, kiva.

Tästä suoraan Koivumäkeen tottistelemaan ja hakuuttelemaan. Haku meni ihan ok. Tosin itse olin vähän hermona, kisat lähestyy... Mutta nyt täytyy alkaa vaatimaan vähän parempia pistoja toisinaan, mutta pääasiallisesti pistot ovat hienoja. Eli jos kääntyy taakse, niin uusi lähetys samasta kohtaa ja kehut kun kääntyy oikeaan suuntaan. Tai jos kääntyy liian aikaisin eteenpäin, kutsun pois ja korjaan piston. Nyt alkaa Troippiksen motivaatio olla sitä mallia, että kestää jo vaatimistakin!

Tottiksessa hypyssä jälleen vähän kosketusta, mutta lopuksi ihan ok. Kiersi A-esteen, kun kapula jäi liian lähelle estettä. Uudella yrityksellä hienosti! Eteenmeno tosi hieno! Ja muutenkin ihan ok.

Rubert otti kakeja ja seuraamista, ok.