Päivä meni mukavasti kämppää raivatessa, toukokuu on aina niin kovin hektinen töiden ja treenausten takia. Mutta nyt alkoi ihana kesäloma :) eli siivoukseenkin lienee löytyy muutama hetki kesän aikana.

Jälki meni jälleen hyvin. Penne oli puussa kiinni ja katseli rauhallisena jäljen tallomista. Pelto edelleen paikoitellen todella kuiva. Kaksi kulmaa oikealle, nämä jälleen todella hyvin. Oli melko intensiivinenkin. Eli pikku nälkä kyllä tekee motivaatiota :)

Illalla hakuuttelemaan. Oli uusi alue jälleen. Tasainen tuore kangas. Troippe otti 5 maalimiestä ja kaikki valmiina. Neljälle ekalle ilmaisut ja vitoselta suora palkka. Kaikille maaalimiehille teki suorat, syvät pistot! Hyvä penne. Mutta sitten tuli jälleen pysähtely mukaan, omituista. Eli ensimmäiselle meni hyvin ja rullan tuonti+näyttö ok. Tokalle pysähtyi kerran, lähetin uudelleen ja nyt ok. Ilmaisu ok, tosin näytölle lähti vähän epävarmana. Kolmoselle jouduin lähettämään ainakin 3 kertaa, sitten lähti kyllä hyvin ja teki hyvän piston. Nelonen ja vitonen ok. Tätä sitten mietiskelin illalla ja otin konsultaatiopuhelun Päiville, kiitos Päivi jälleen!! Nyt oletan (sillä ei voi varmuudella tietää, miten koira kokee asiat), että Troya sekoittaa näytön ja etsimiseen lähettämisen. Ovat aikalailla samantyyppiset minun eleiltäni. Eli nyt teen näytöille lähdöistä erilaisemmat kuin etsimään lähettämisestä. Sillä motivaatiosta en usko, että pysähtely johtuu. Oli meinaan ihan motivoitunut. No, ensi treeneissä aloitetaan uusien rituaalien opettaminen.