Olipas aurinkoinen päivä. Mikäs siinä oli tottistellessa ja vielä mukavassa seurassa. Aloitin Zorron kanssa kehän rakentamisella. Zorro teki vähän ruutua, seuraamista ja paljon noutoja. Otettiin jopa loivalla A:lla noutoja ja Zorrosta tämä oli IHANAA! Sitten istuttiin auringossa, tosin Zorro pelasi frisbeen kanssa :)

Piian saavuttua pääsi Robban treenailemaan. Liukas ja sohjoinen alusta ei oikein ollut Rupsun mieleen... Seuraaminen on nyt parempaa, otettiin paljon hitaan käynnin ja normaalikäynnin vaihdoksia. Idarissa palkka istumisesta, hyvin. Luoksetulossa seisomisesta palkka. Ensin teki todella valuvan pysähdyksen, en palkannut ja otettiin uudestaan. Tämä astetta parempi. Robban varoo liukkaalla pysähtymistä, johtuen varmaan jaloista. Ruudussa olisi mieluusti singonnut suoraan ruutuun kulkematta merkin kautta. Mutta meni kuin menikin itsenäisesti merkille, tästä palkka. Sitten uudestaan ja nyt merkille meno oli ok. Ja ruutuun meni todella hienosti keskelle, tästä palkka. Ohjattu hyvin, tosin palautusvauhti oli vähän hidas. Tunari tosi kivasti, palkkasin tuontivauhdista. Lopuksi kaket, jotka nyt ihan mallikkaat, tosin meinaa vähän ennakoida, eli nyt täytyy ottaa vähän vaihdoksia ja näihin aikaa.

Troippe otti ensin luoksetuloa. Hetsasin ja käskin maahan. Piia piti kiinni ja sitten vapautti Troyan luoksetuloon. Tuli samaa vauhtia ja hyvin tuli eteen! Noudossa hetsattiin kapulaan ja oli todella nopea nouto. Näitä molempia vain kerran. Sitten autoon huilimaan. Otin muuten kaikilla kerroilla vietin laskemista lelulla ennen kentälle menoa, tuntui toimivan.

Sitten itse treenien aiheeseen. Eli kokeiltiin Jarin kanssa tehdä BH kisamaisesti läpi. Ilmoittautumiset otettiin kanssa alkuun. Tämä hyvin. Vein ensimmäisenä Troipen paikallamakuuseen ja jätin pallon piilon taakse. Oli todella hienosti paikalla 6 minuttia eli koko Touhon suorituksen ajan. Ja kykeni vielä nousemaan ylöskin sivulle, paikalla olon lopuksi. Taitava penne! Sitten liikkeisiin. Otin sekä remmiseuraamisen, että vapaana seuraamisen täysin koemaisesti ja ilman palkkaa. Kontakti oli erinomainen koko ajan (vaikka en ole ottanut näin pitkää seuraamista ikinä ja vielä palkatta), mutta painaa hieman, johtuen siitä, että on hieman edessä. Eli todennäköisesti yliyrittää, kun palkkaa ei tule. Tätä täytyy nyt funtsia kuinka painamisen saa pois. Mutta nyt ainakin tiedän, että penne kyllä tekee ja pitää kontaktin vaikka palkkaa ei tulekaan. Näin ollen voin ihan hyvin nyt säätää ja miettiä painamisen korjaamista. Hyviä vinkkejä vastaanotetaan :) Istuminen ja maahan meno todella hyvät. Ja luoksetulo oli tasavauhtinen ja tuli hyvin eteen. Mutta vauhtia olisi saanut olla hivenen enemmän. Sivulle siirtyminen hyvä myös. Ja vasta sivulle siirtymisestä palkka! Taitava, taitava penne!! Piia sanoi, että Troya palkittui minun kehuista treenin aikana, hyvä hyvä!

Sitten vielä lopuksi vähän seuraamista Piian kanssa mietintämyssy kovasti kuormittuneena. Jotain saatiin mietittyä ja näitä kokeillaan.

Ihan lopuksi lähdettiin kimppalenkille Piian, Uldan, Veeran ja Ihkun kanssa. Kiva lenkki jälleen ja koirilla oli mukavaa. Ja tietenkin meilläkin :)