Treenit on jäänyt vähän vähemmälle. Keskiviikkona olin kuuntelemassa koirien kunto- ja lihashuoltoluentoa. Torstaina lähdin suoraan töistä Helsinkiin kuuntelemaan Gloria Gaynoria, oli todella hieno kokemus.

Perjantaina olin onneksi kotona ja treenasin omassa pihassa koiruleita. Troippis treenasi tunnarin, joka hyvin. Eli mukavasti on muistanut nenän käytön. Kakeja treenattiin myös, alkaa nämäkin muotoutua. Noutokapulan pito on vähän ongelmallista. Taitaa olla, että jätän tämän vähäksi aikaa jäähylle. Upin tarjoamista, hyvin. Mukavat treenit. Rupsu treenasi sivulle tuloa törmäämättä, tämä vaihtelevasti. Seuraaminen hyvää. Kakeissa vahvistettiin peruuttamista, hyvin tämäkin.

Lauantaiaamuna Marikan ja Piian kanssa kohti tokon PM-kisoja. Suomalaiset ovat ehdottomasti pohjoismaiden parhaita. Ruotsalaisten ja norjalaisten suoritukset jäivät kauas taakse. Aikoina jolloin itse kisasin tuolla tasolla (2002-2003) tilanne oli hieman erilainen :) Hyvä Suomi. Onnea kaikille suomalaiskoirakoille. Suoritukset olivat todella hienoja. Nykyään koiran pitää olla teknisesti täydellinen ja näyttävä pärjätäkseen huipulla! Ei kun treenaamaan :) Katseltiin sunnuntaikin kisoja, hieman väsyneenä toki hotelliyön jäljiltä...

Ajettiin kamalassa lumipyryssä Pirkanmaalle ja ehdittiin juuri ja juuri maneesille treenaamaan. Rupsu oli jälleen pätevä. Tunarissa vähän hetsasin menoa ja tuloa, hyvin. Ohjatussa palkka merkiltä ja paluuvauhdista, hyvin. Ruudussa jäi vähän eteen, mutta hienosti sisällä kuitenkin. Luoksetulossa vahvistin jokaista osiota ja nämä hyvät. Kakeja otin peruuttamalla, hyvin. Seuraamisessa takapään käyttöä käännöksissä, hyvin. Otin myös peruutusta, hyvin. Hyppynoudossa kiersi takaisin... uudelleen ja nyt hyvin. Ei tyypillistä Rupsulle. Troippis treenasi ruutua läheltä, nyt hakee jo paremmin keskustaa! Otin ohjattua merkillä ja kahdella lätkällä, hienosti muista ja tämä sujuu loistavasti! Nyt vain kolmas lätkä peliin mukaan ja kun tämä sujuu vaihdan lätkät kapuloihin ! Hyppynouto metallilla, kohtalaisesti. Vähän piti ilmavasti kapulaa suussa, tosin ei olla varmaan puoleen vuoteen otettu metallia. Tunari kaksi kertaa, hyvin jälleen. Seuraamisessa käännöksissä takapään käyttöä, hyvin. Edestä sivulle siirtymiset hyvät! Lopuksi upin tarjoamista, tähän olimme molemmat liian väsyneitä... Kivat treenit kuitenkin´.

Kiitos Piia ja Marika mukavasti seurasta ja turvallisesti kuljetuksesta! Ruvetaanpas miettimään seuraavaa opintomatkaa... :)