Eilen aloitimme Troyan kanssa jälkiuran. Tein omalle pihalle kaksi makkararuutua, koko noin 1mx1m. Troya tajusi hyvin, kun oli mennyt yli ruudusta, että kannattaa palata takaisin tallatulle nurmikolle, niin löytyy nameja! Annoin työskennellä ensimmäisessä ruudussa noin 5 minuuttia ja nostin kesken syöpöttelyn Troyan pois, jotta jää nälkää jäljelle. Sitten toisen ruudun kimppuun ja siinä oli jo vähemmän nameja, mutta hyvin jaksoi etsiä nameja sieltäkin. Annoin työskennellä noin kolme minuuttia ja nostin Troyan pois ja homma oli siinä. Meni ihan kivasti, oli pitkäjänteinen työskentelyssä. 

Sitten lähdimme Katin ja Inton kyydillä kohti Keravan parkkihallitreenejä. Matkalta noudimme vielä yhden velipojan mukaan eli Anne ja Viljo tulivat mukaan kanssa. Keravalla treenattiin pentutreenit ja siskotyttö oli kanssa treeneissä mukana. Troya treenasi kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla otettiin sivulletuloa, askeleita ja seuraamista. Sivulletulot oli hyvät, askeleet vähän hakusessa ja seuraamista ei oikein osata vielä. Viljo seurasi tosi mallikkaasti ja ajattelin vähän apinoida Annen treenausta seuraamisen suhteen :) Luoksetulossa Riitta piti Troyaa ja palkkasin lelulla vauhdikkaasta luoksetulosta. Sitten vähän leikittiin lelulla lopuksi. Väliaika oltiin ja katseltiin muiden tekemisiä. Troya oli melko mallikkasti, välillä piti vähän kommentoida muiden tekemisiä. Tokalla treenikerralla aloitimme noudolla, otettiin noutokapulan nostoa maasta, kapulan pitoa sekä kapulan noutoa lelulla. Meni kivasti. Sitten vähän lätkän lätkimistä ja lopuksi luoksetuloa eteen kosketuskepillä. Olin tyytyväinen illan treeneihin, Troya oli toki vähän väsynyt päivän touhuista. Oli jännä nähdä miten erilaisia kaikki sisarukset olivat. Millaisihan niistä tulee oikein isona?

Isot pojat ottivat aamulla tottista lumesta vapautuneella nurmikolla. Robban otti ruutua, luoksetuloa ja ohjattua. Meni oikein mallikkaasti. Seuraamisessa huomasin, ettei Ropsu osaa oikealle käännöksen jälkeen istua suoraan, eli tämä täytyy sille varmaan opettaa. Kaket onnistuivat hyvin ja palkkasin frisbeellä kaket. Zorro hauskuutti itseänsä ruudun ja luoksetulon sekä seuraamisen merkeissä. Zorrolla on aina niin hauskaa ja se on edelleen yhdeksän vuoden ikäisenä erittäin vauhdikas tapaus. Ikä ei paina vielä.