Kaunis aurinkoinen aamu muuttui pikkuhiljaa melkoiseksi myräkäksi. Aamulenkin jälkeen Ylöjärvelle hakuuttamaan Helin ja Marin kanssa. Kaikkien koirat menivät kivasti. Mukavat, nopsat hakuuttelut.
Troippis oli SUPER! Oli melko vieras maasto, sillä tänä vuonna ei oltu käyty kertaakaan kyseisellä alueella. Alue tasaista kangasmaastoa. Troippikselle 6 maalimiestä, jotka löytyivät suoraan edestä. Troya meni hienosti viidellä ensimmäisellä suoraan maalimiehille! Karkasi jopa keskilinjalta yhdelle äijälle, hienoa! Nyt Troippe on alkanut jo katsoa maalimieheltä tullessa uutta lähetyspaikkaa, hyvä hyvä! Kutoselle lähti vähän vinoon, kun näki äijän menon piilolla. Vauhtia on nyt melkoisesti!

Hakuuttelun jälkeen metsäjälki, joka 1.45 minuuttia vanha. Ihana sammalpohja. Nameja paljon jäljellä. Hyvin on penne jo hokannut jälkivaljaiden merkityksen, jäljesti jälleen tieltä jäljen lähtöpaikkaan. Jäljellä kaksi keppiä ja 3 kulmaa. Esineilmaisut täydelliset ja kulmat paranivat kulma kulmalta. Jälkityöskentely tarkkaa ja innokasta. Hyvä.

Tähän perään vielä esineruutu. Kolme esinettä. Ja nyt oli vauhtia jaloissa :) Toi ensin kepin?? kulmasta. Tässä kulmassa oli Akalle esine vähän eri kohdassa kuin Troipen esine. En keksi muuta syytä, kuin että esine on ollut kepin päällä ja keppi haisi, tarkka nenä Troippiksella. Ei meinannut millään nostaa tämän kulman oikeaa esinettä. Lopulta sekin nousi. Palkka viimeisen esineen jälkeen. Hienosti tekee penne töitä ruudussa koko ajan, vaikka vauhtiakin löytyy.

Kotimatkalla poikkesin vielä tottistelemaan IPO-klubin kentälle. Aloitin eteenmenolla, jossa kepillä  kepille meno ja toisella kertaa maahan meno. Hyvin molemmat. Sitten aapeli-A, ensin lelun heitolla ja esteen harjalla lelulla takaisin houkuttelu x2, ja sitten lopuksi lelun nouto ja nyt onnistui hyvin. Noudossa otin ensin paluuvauhdista palkkauksen ja toisella kertaa kisamaisesti eteen. Hyvin ja vietikkäästi molemmat. Sitten vähän edestä sivulle siirtymisiä ja kaikki ilman pomppua! Lopuksi seuraamista, jossa peruutuksella asentoa taaemmaksi ja palkkaus lelulla vain oikeasta asennosta. Eli nyt siirrän asentoa taaemmaksi, näin ollen voin palkata lelulle, ilman painamista. Lelulla saan oikean ilmeen Troipelle. Ihan lopuksi kakeja namilla vetäen ihan läheltä.

Troippis on kyllä ihana kun se jaksaa ja jaksaa :) Ihan kuin Zorro ikään. Nyt alkaa olla jo todella kiva treenata vähän mitä vaan, kun pohjatyön huolellinen tekeminen palkitsee kaikilla osa-alueilla.