Olipas todella hyvät treenit ja nyt oli maneesillakin kunnolla väkeä, niin sai häiriöitä sopivasti!

Robban aloitti. Seuraaminen muuten ok, mutta juoksusta pysähtyminen on hieman ontuva. Eli tätä täytyy nyt treenata. Idarissa istumisessa pään vahvistaminen, ok. Mutta on nyt oppinut, että pitää päätä kunnolla vain silloin kun näkee mun tiputtavan namin merkin taakse, eli nyt täytyy laittaa namit etukäteen merkkien taakse. Luoksetulossa otin seisomisen ja maahan menosta palkka. Molemmat pysähdykset olivat hienot! Luoksetulon vauhti myös ok. Ruutuun meni todella hienosti, tästä palkka. Erikseen ruudusta seuraamiseen tuloa, palkka namilla. Hyvin. Ohjatussa palkka kun oli nostanut kapulan, hyvin. Kaket kisamaisesti ja vieressä kolme ihmistä, ei noussut ekalla seisomaan, annoin uuden käskyn, jolla nousi. Ei edennyt vaihtojen aikana, hyvä. Sitten otin jätön uudelleen ja nyt nousi ekalla seisomaan ja tästä lentonami. Lopuksi tunari, joka oli nyt todella varma ja hyvä. Saisi tuoda vähän nopeammin takaisin kapulan, tätä täytyy treenata! Mutta Rupsulla oli jälleen ihkukivaa!!

Sitten penne, jolla järkevä treenaus jatkui edelleen. Aloitin eteen tulolla (edestä, sivulta ja takaa), ihan ok. Sitten luoksetuloa tarjoamalla. Piia piti penneä kiinni ja päästi irti mun ollessa valmiina. Kehuin kun tuli lujaa ja sitten sai tulla mun eteen istumaan, josta repimispalkkaa. Näitä kaksi kertaa ja molemmat oli tosi hyvät, nyt penne on rentona mun edessä. Näin jatketaan. Otin noutoa pitkästä aikaa. Eli aluksi kapulan tuontia läheltä eri suunnista, tämän penne osaa. Sitten heitin kapulan kauas ja Troya toi kapulan mun eteen. Nämä kanssa hyvät. On intoa, ottaa hyvin, ei pure ja tuo hienosti vauhdilla eteen!!

Toisessa sessiossa ensin perusasentoa (edestä, sivusta ja takaa). Nämä hyvät. Sitten seuraamista. Piia naksutteli hyvästä paikasta. Pyrki alussa eteen, otin peruutusta ja sitten alkoi homma jälleen sujumaan. Loppu pätkät erinomaiset. Lopuksi tunari. Oma kapula jäi jalkojen väliin ja malttoi haistaa kaikki muut kapulat kahteen kertaa, mutta kun omaa ei löytynyt piti kokeilla muita, lopulta oma löytyi eli en reagoinut kun nosti vääriä. Otettiin uudelleen ja nyt oli todella hyvä, haisteli ja otti heti oikean. Eli tästä penne oppi jälleen paljon.

Viimeisessä sessiossa otin paikalla makuuta ja istumista häiriöissä. Paikalla makuussa kävin palkkaamassa tiheään, sillä nyt oli häiriötä. Hyvin penne katsoin minua, lopulta palkkasin lelulle luokseni. Tässäkin vahvistin eteen tulemista. Istuminen ruokakupilla, minuuttti aikana. Hyvin istuu!!

Siis tosi hyvät treenit tänään, kyllä suunnittele kannattaa vaikka siihen menee tovi jos toinenkin!