Aamu aloitettiin jäljellä ja tämä meni totuttuun tapaan mallikkaasti! Keskipäivällä käytin koko koplan rokotuksilla, kiitos Minna! Kurtsikka ei edes huomannut koko toimenpidettä kun piti imuroida nameja hoitopöydältä...

Tästä treeneihin Tinin kanssa, oli antoisaa ja mukavaa. Kiitos Tini seurasta ja vinkeistä mysteeriöboxin saloihin Nauru Robban otti tottista kahdessa osassa. Ensin kakeja, joista vain seisomiseen nousu lentonamilla ja sama istumisella, hyvin. Lopusta vapautus Tinille ja ketunhännälle. Tunari oli mallikas. Luoksetulossa ensin läpijuoksu ja sitten seisominen, josta suora palkka, hyvin. Lopuksi vielä maasta sivulle siirtyminen. Toisessa sessiossa otettiin kakeissa seisominen lentonamilla ja sitten kisamaisesti koko kaket, nyt tarvitsi kaksi käskyä maahanmenoon, epänormaalia, muuten ok. Idarissa vahvistin kulmaseuraamisia ja lopuksi vielä seuraamista, joka muuten ok. mutta täyskäännökset voisin itse tehdä reippaammin, niin Rupsukin seuraa niissä tiiviimmin. Kokonaisuutena Rubert oli helteestä huolimatta taitava!

Kurtsikka aloitti naksuttelusta, mutta olin vähän liian vaativa ja ruokakaan ei nyt oikein motivoinut riittävästi penneä. Eli sitten leikkimisellä seuraamista, ihan ok. Lopussa Tini opetti meille saalisleikkiä kahdella lelulla ja toimii! Nyt täytyy kiinnittää enemmän Kurtin mielentilaan huomiota, eli käyn kentillä leikittämässä sitä. Ja kotona treenataan tekniikkaa. Täytyy muistaa, että Pavlov istuu aina olkapäällämme...

Illalla hakutreeneihin ja huah!!! Yritin ottaa hajunhakuja, mutta etenin liian nopsasti ja nämä eivät sitten onnistuneet. Tdn penne tulee epävarmaksi kun vedän hajulta pois ja sitten ei enää lähde ollenkaan. Pitkän pohdinnan ja Päivikonsultaation jälkeen toimin seuraavalla tavalla: eli tutuilla hajunhakuja, niin että vedän pois alussa vain vähän ja saa "karata" maalimiehelle, näin lisätään tähän matkaa. Sitten varsinaisissa hakutreeneissä otan vain maalimiesten tapaamista ja mukavaa sellaista. Eli maalimiehet menevät hetsaten lähipuun taakse ja Kurt saa mennä sinne leikkimään saalisleikkejä!! Näin teen, kunnes oikeasti tulee hyvässä ja innokkaassa mielentilassa hakumetsään. Tämän jälkeen yhdistän em. asiat. Luulenpa, että näin tulee hyväSilmänisku. Kiitos PÄIVI!

Iltaruualla vielä maahanmenojen naksuttelua, hienosti. Otettiin myös seisomista ja istumista, penne osaa. Sitten vähän luopumista ja lopuksi seuraamista saalisleikillä. Hyvin!