Niin se aika rientää ja Rupsu täytti tänään kokonaista 4 vuotta. Näihin neljään vuoteen on mahtunut paljon iloa, surua, hampaiden kiristystä ja onnistumisen tunteita. Kiitos Rupsu opettavaisuudestasi ja minun kouluttajan kykyjeni parantamisesta, unohtamatta hermorakenteen pienoista jalostumistakin :)

Synttäreiden kunniaksi nautittiin pitkästä kävelylenkistä aurinkoisessa talvimaisemassa. Tässä kuvia päivänsankarista ja Troipesta. Zorro ei ollut linssiludepäällä tänäänkään :)

Päivänsankari!

1241567.jpg

Juokseminen on kivaa...

1241568.jpg

Vai onko sittenkään, tai sitten Robbanilla on vain suuri voitontahto :)

1241569.jpg

Ja Troyan aarre!

1241573.jpg

Ennen aamulenkkiä otin pennellä luoksetuloa ja seuraamista. Nyt meni hyvin. Otin kaksi luoksetuloa ja tokalla otin ihan eteen asti ennen palkkausta. Hyvin tuli vauhdikkaasti. Seuraaminen tuntuu nyt aukeavan jälleen kerran, eli toivotaan, että paikka alkaisi nyt pysyvästi olemaan siinä kohdassa mitä haluan.

Lenkin jälkeen otettiin ilmaisutreenit Mikan kanssa. Muuten hyvin, mutta tiputteli rullaa mun sivulla istuessaan, vaadin nostamaan rullan ja vasta sitten vapautus näytölle. Muuten oli kaksi suoraa palkkaa ja kaksi rullailmaisua. Hyvin erottaa kumpi on kyseessä. Zorro otti kanssa yhden terapiapiston, hyvin.

Robban pääsee illalla tokottelemaan synttäreiden kunniaksi!