Tänään oli teemana tokotus. Troya otti aamulla 650 grammasella noutokapulalla noutoa ja hyvin meni. Nostatin vähän liikkeeseen ja nouto oli jopa nopeampi kuin pienellä kapulalla. Ruutua otettiin ilman lätkää aluksi ja lopuksi lätkällä. Meni tosi kivasti, penne hahmottaa kyllä hyvin ruudun idean. Sitten siirryttiin namipalkkaukseen ja otettiin seuraamista, sivulletuloa sekä maahan menoa, nämä ok. Maahan meno alkaa sujua myös pikku hiljaa.

Robban otti paikalla istumista 3,5 minuuttia => ok. Sitten hieman seuraamista, jossa vahvistin väljyyttä. Lopuksi kaket, jotka ok.

Päivällä Troya aloitti hyppyharjoitukset. Kosketusalustan avulla sain pennen tajuamaan hypyn idean ja tarjosi hienosti hyppäämistä. Lopuksi kokeiltiin kahden kilon noutokapulan nostoa ja pitoa. Palkkasin heti kun nosti ja tuli muutaman askeleen mua kohden. Kerran otin pitämistäkin. Troyasta huomasi, että kapula painaa, mutta oli tosi innoissaan kapulan nostelusta! Pennessä on selvää PK-ainesta :) Zorro sai myös noutaa kahden kilon kapulaa, ja se oli Zorrosta niin kivaa.

Iltapäivällä oli treenit Susannan kanssa. Robban otti paikalla istumisen helteessä täysin kisamaisesti alkuhöpinät mukaan lukien. Meni hyvin. Paikalla makuu myös ok. Idarissa tuli yksi virheasento eli jäin seisomaan istumisessa, tein uudelleen ja meni ok. Luoksetulossa vahvistin pysähdyksiä. Maahna meno oli hieman liian "pitkä", tätä täytyy siis treenata. Ruudussa jäi hieman etualalle, vahvistin keskustaa lätkällä, ok. Ohjattu nouto meni hienosti, vaikka kapulat oli vähän vinksallaan ja ruutu vielä vieressä. Hyvä Rupsu. Tunari oli hyvä. Kakeissa jälleen jumitti. No, lopuksi onnistui. Tämä liike taitaa olla ikuinen murheenryyni.

Troya osallistui Tavesin pentutottikseen. Tuli vähän kiire ja otin Troyan suoraan autosta Robbanin jälkeen ja kyllä kävi penne kuumana... Haukkui, veti, vinkui, ei kyennyt keskittymään. Syöttelin nameja sivulla ja pikku hiljaa rauhoittui. Tätä rauhoittumisasiaa tulee siis harjoitella. Ennen treenejä ja treenien välissä. Taisi kuumeta kun kuuli mun äänen kun kehuin Robbania. Hyvä juttu, että tuli nyt esiin, niin tulee huomioitua asia jo näin varhaisessa vaiheessa! Itse tottiksessa otettiin häiriöluoksetulo, jossa penne tuli tosi kovaa mun luokse. Sitten otin häiriöseuraamista ja lopuksi muutama maahanmeno sekä paikallaolot.