Olipas tehokas ja todella kiva viikonloppu! Kiitos Jari, Riikka, Marika ja Susanna!! Pidettiin oman porukan hakuleireilyt Virroilla. Paljon ei ryhmäläisiä saapunut paikalle, mutta olipa sitten aikaa treenata omaa koiraa ihan kunnolla, loikoilla auringossa rupatellen mukavien ihmisten kanssa ja käydä Tuurissa shoppailemassa :)

Troipen saldo oli viikonlopulta: 3 peltojälkeä, 3 esineruutua, 4 hakukierrosta sekä yksi ryhmäpaikallamakuu (sujui mallikkasti). Sekä koirailua Jojon, Hatsin sekä Jurrin kanssa. Penne oli aikas väsynyt sunnuntai-iltana :)

Jäljestin pe-iltana, la-aamuna sekä su-aamuna. Kaikilla jäljillä teemana kulmat! Ja kulmat menevät nyt todella hyvin! Myöskin loppupalkan ilmaisu on erinomainen. Laitoin nyt koiranmakkaraa jäljelle ja tämä nosti motivaatiota kummasti. Eli nyt ajaa kivalla intensiteetillä jälkeä. Tosin sunnuntaina makkaroille oli ilmestynty muurahaisia paikoitellen, no näitä makkaroita penne ei sitten luonnollisesti syönyt, mutta ajoi jäljen silti hyvin.

Esineruutua otettiin pe-iltana, la-iltana sekä su-päivänä. Perjantaina kaksi kaistaletta ja näki kun Jari vei esineen takalinjalle. Ihan hyvin. Motivaatiota löytyi ja palautusvauti todella hyvä. Saisi tuoda esineen kuitenkin lähemmäksi. Lauataina otettiin samoissa paikoissa, mutta ilman tallausta ja penne näki Jarin vasta takalinjalla ja Jari oli menny kiertäen sinne (eli ei ollut jälkeä). Nämä meni todella hyvin, toiselta kaistalta joutui etsimään melko kauan. Sunnuntaina Susanna vei samalla tavalla yhden esineen, tämä oli nyt superi!

Hakuilussa oli teemana edelleen motivaation nosto ja nouseehan se :) Eli lauantaina ensin hetsaus ennen alueelle menoa ja sitten hain 1+2 hajut ja lähetykset. Ekalta ilmaisu, tämä todella hyvä. 3+4 hajujen hajut ja lähetykset. Hyvin tämäkin. Toisella kierroksella nämä samat piilot valmiina, alkuun jälleen hetsaus. Todella hyvin, otettiin vielä vitonen, jolle hajun haku! Sunnuntaina uudella alueella. Aluksi hetsaus, sitten hajujen haut 1+2 ja lähetykset. Ekalle ilmaisu, ok. Sitten hajujen haku 3+4 ja lähetykset, hyvin!! Toisella kierroksella ilman hetsausta etukulmat valmiina. Suora palkat, meni todella hienosti! Taitava penne on jälleen uusia maastokokemuksia rikkaampi. Laitan kyllä valjaat ensi treeneihin, kun hetsaquksen seurauksena penne vetää ja olen antanut sitä tehdä, kun kyseessä on motivaation nosto, ei hallinta.

Troippe sai muuten uuden nimen... Loi Loi :) Tämä siis a la Riikka.