Kiva, kiva päivä oli tänään. Aamu aloitettiin jäljellä nro 102. Tämä meni todella hienosti. Nyt molemmat terävät kulmat onnistuivat ihan superisti! Motivaatio oli myös hyvä.

Jäljeltä Vappu Alatalon jännitysluennolle, joka oli hyvä. Sain jälleen hyviä vinkkejä ja ajatuksia omien tunteiden ja tekojen taustalla olevien ajatusten kiinniottoon ja hallintaan! Kyllä tämä oma nupinhallinta pikku hiljaa alkaa toimimaan. Tavoitteiden asettelussa täytyy muistaa, että matka tavoitteen saavuttamiseksi tulee olla miellyttävä!! Ja kisat ovat vain etappeja päätavoitteen saavuttamiseksi. Ja täytyy myös muistaa, että olen onnellinen, kun saan harrastaa tätä minulle niin tärkeää asiaa ihanien ihmisten ja omien kultaisten koirieni kanssa!! Vappu jatkoi hyppyseminaarin merkeissä ja tästä tykkäsin myös paljon! Tiivistettynä koiralle tulee opettaa oikea hyppytekniikka, jolloin kykenee kokoamaan takaosansa ja näin ollen pääsee turvallisesti vaativan PK-esteen yli. Ja koiralle tulee olla reilu ja sille tulee opettaa pikku hiljaa hypyn eri osiot ja samalla koiran itseluottamus hyppäämiseen kasvaa! Troyalla on onneksi hyvä perushyppytekniikka. Nyt vain vahvistan hyppylihaksia hyppysarjoilla ja samalla opetan Troipelle etäisyyden arviointia ja tämän jälkeen siirryn korkeuden opettamiseen. Onneksi omalle pihalle mahtuu hyppysarjat, näin saan toisoja kivasti ja homma etenee. Kiitos Vappu loistavasta päivästä ja iltaseurasta!!

1645870.jpg

Vappu, Susanna ja Taisto sekä meidän niin korkeat esteet!

1645872.jpg

Touhis hyppää tyylillä :)

Lopuksi otin vielä vähän tottista, kun kenttä oli niin houkutteleva :) Luoksetuloja hetsaten ja vapauttaen pallolle. Nyt osaa hienosti tulla haarojen välistä palloon kiinni, kokeilen tätä nyt vihdoinkin. Pysähdyksiä otin käsimerkillä ja nämä superit. Nouto hetsaten, myös ok. Seuraamista namilla, mallikasta. Sain muuten Vapulta tosi hyvän vinkin koiran epävarmuuden nollaamiseksi. Eli olen tässä pohtinut, että miten oikein voin jättää huonoja suorituksia palkkaamatta, kun luulen, että Troippe tulee tästä epävarmaksi. Eli jos tekee huonosti kaksi kertaa ja en palkkaa näistä, niin otan väliin jonkun helpon jutun, josta palkkaan. Näin koira nollaantuu ja tämän jälkeen otan vaikeata asiata uudelleen. Tämä kuulostaa toimivalta, kokeilen heti huomenna...