Susannan kanssa ilta vierähtikin ihan yöhön asti ja läpötilakin laski kuuteen asteeseen. Olin ihan jäässä kun lopulta kotiuduin :)

Aloitimme tottelevaisuudella. Robban teki vain kaket,  ohjatun ja luoksetulon seisomisella. Meni tosi kivasti nämä, oli hyvässä fiiliksessä. Lopussa vielä treenattiin maahan menemättömyyttä kun Susanna käskytti virtuaalikoiraa vieressä. Nyt Robban ei enää sitten treenaakkaan ennen sunnuntaisia kisoja. Saa kerätä vähän akkuja, jotta olisi innokas kisoissa.

Troya teki ruutua lätkällä ja ilman, hyivn. Lopuksi otettiin vielä 25 metristä. Sitten vähän kosketuskepillä eteen menoa. Muutama nouto ja lopuksi luoksetulo. Troya ei ollut ihan parhaassa vireessä kun oltiin lenkkeilty just ennen treenejä. Mutta oli sitä vauhtia kuitenkin ihan kivasti.

Zorro pääsi tekemään muutaman ruudun ja luoksetulon.

Tottistelun jälkeen tehtiin vielä jäljet nurmikolle. Lokit ja rastaat vain veroittivat nameja jäljeltä :( Troya oli ihan intona ja nyt jäljellä oli jauhelihaa ja lihapullia. Niitä syötiin paremmin kuin pelkkiä nappuloita jäljeltä. Jäljesti paikoitellen tosi hyvin, silloin kun en joutunut pitämään vastaan. Mutta kun paine lisääntyy, niin lisääntyy Troyan vauhtikin. Taidan kuitenkin jatkaa ihan samalla tavalla, vaatien joka askeleelta syömisen. Kyllä se siihen kenties joskus tottuu, että maltti on valttia! Jäljen ajon jälkeen annoin kaikkien sääntöjen vastaisesti Troyan ajaa jäljen uudelleen vapaana. Meni rauhallisesti askel askeleelta syöden kaikki jääneet namit. Tällöin kykenee todella hienoon jäljestykseen. Johtuuko paineettomuudesta vai siitä, että jälki on jo kerran jäljestetty ja yllätyksellisyys on jo selvitetty :) Mutta lopussa olevalle namilaatikolle Troya menee itsenäisesti maahan! Eli esineilmaisun alkeet on jo hollilla.