Troippis parka... Aloitettiin treenisessio esineruudulla, jossa viimeinen esine oli aikas vaikea Troipelle. Troya etsi todella hienosti 15 minuuttia ja vietti ei laskenut lainkaan. Aluksi meni hienosti suoraan takalinjalle asti, mutta kun ei esinettä alkanut nousemaan, niin alkoi jäljestelemään tallausjälkiä :( En tiedä pitäiskö tallata alue ei sivusuunnassa, tosin tämä voi olla ongelmankiertoa. Tästä suoraan jäljelle (typerä minä), jälki oli noin 400 metriä pitkä ja 45 minuuttia vanha. Troippis oli kieli kainalossa ja ei kun jäljelle vaan. No, yllättäen ei Troipen keskittymiskyky riittänyt ja jälki oli vähän hutiloiva, onneksi loppua kohden suoritus parani. Mitä tästä jälleen opittiin??? Ei saa HOSUA ja väsyneellä koiralla ei kannata treenata... Plääh minä.

Tästä kieli vyön alla tottistelemaan Marikan, Piian ja Saijan kanssa. Robban aloitti. Meni todella hyvin. Eli piirinmestaruuskenraalit menivät paremmin kuin hyvin. Hienosti ollaan Piian kanssa jälleen saatu Rupsun kunto kohdalleen!

Troippe teki avo-liikkeet ilman palkkaa. Oli viettiä, todellakin! Eli seuraamisessa painoi hieman. Nyt täytyy vaan ensiavuksi palkata namilla, mutta kisan jälkeen siirrän Troipen seuraamispaikkaa taaemmaksi. Luoksetulossa ennakoi seisomista eli nyt muutama läpijuoksu ennen kisaa. Jäävät ok. Hypyssä ennakoi sivulle siirtymistä... Kaket erinomaisesti. Hypyssäkin ennakoi sivullesiirtymistä. Tätä treenattiin erikseen, ok. Paikallamakuu ok, mutta ei mennyt nytkään ekalla maahan... Hoksattiin, että johtuu siitä, että ei pidä minuun kontaktia. Odotin kontaktin ja hyvin meni maahan!

Toisella kerralla otin A:ta, loiva meni hyvin. Jyrkällä kierteli, eli nyt loivalla koko liike kuntoon ja sitten vasta jyrkälle. Eteenmenossa ensin suora palkka ja sitten maahan, superit!!

Rupesin vähän sooloilemaan Piian treeneissä, anteeksi! En tee sitä toiste :)