Aamu aloitettiin kotipihatottistelulla. Troippe aloitti paikallamakuulla, 1.5 minuttia ja tein yllätysloikkia ja hyvin T pysyi pois lonkka-asennosta :) Avo-hyppy sujui mallikkaasti, tosin kerran tuli suoraan sivulle... Stopit ok. Kokeilin kisamaista avo-luoksetuloa, tosin palkkasin seisomisesta, ihan ok. Sitten muutama läpijuoksuluoksetulo. Jäävät sujuivat superisti tänään. Nouto hyvä, ensin kisamaisesti, ok. Ja lopuksi hetsaten. Lopuksi kakeja, hyvin. Tosin kerran jumitti istumisessa. Ihan lopuksi otin hyppynoudon, hyvin. Hyvät treenit jälleen.

Robban aloitti hyppynouodolla, hyvin. Ohjattua merkiltä palkaten ja nyt oli merkit kunnossa. Ja kapulan nouto myös supervauhdikas ja hyvä. Idarissa palkkasin seuraamisesta ja lopuksi otin seisomisen päällä, hyvin. Puun kierrolla stoppeja, nämä mallikkaat ja samalla myös sivulle tuloja. Tunarikapulan kuljettamista, tässä hyviä ja huonompia suorituksia. Lopuksi kakeja ja nämä hyvin.

Zorro otti noutoja ja seuraamista, kivaa oli.

Sitten jäljelle jälleen. Kolme terävää kulmaa ja yksi suora kulma. Hyvin meni taasen, tosin kulmissa on aikas vauhdikas, ehkä täytyy laittaa nameja heti kulman jälkeen... Loppukipon ilmaisu pelitti myös.

Huomenna onkin treenivapaa päivä, lukuunottamatta Robbanin paimenkauden avausta :)