Ihanaa kun on lunta. Voi treenata omassa pihassa vallan mainioisti. Maanantaina treenattiin Piian kanssa Pirkkiksella. Hyviä vinkkejä sain jälleen Piialta. En ihan muista tarkalleen mitä otettiin, mutta tämän viikon teemana on ollut seuraavaa:

Troippis: peruuttaminen ja käännökset seuraamisessa, up, tunari, ruutu, merkki, ohjattu, kaket, edestä sivullesiirtyminen. Kaket ovat edistyneet hurjasti, hienoa! Seuraamisen peruutukset paranevat, up toimii, ruudussa täytyy olla tarkempi keskustan kanssa ja täytyy palkata itseeni kohden ruudusta. Merkillä menee liian kauas taakse. Eli tässä pitää tiukentaa kriteeriä lähemmäs merkkiä. Tunari sujuu mallikkaasti myös. Sivusta siirtymiset paranevat myös kummasti. Mukavia treenejä on ollut ja ihmeellisesti sitä hommat edistyy, kun treenaa säännöllisesti ja järkevästi.

Rupsu: peruuttaminen ja käännökset seuraamisessa, kaket, merkki, ohjattu, stopit ja sivulle tulo. Rupsulla on jälleen ollut intoa vaikka muille jakaa. Hyvin edistytty. Mutta kakejen maasta seisomisessa täytyy saada ajatus enemmän taakse.

On aivan ihanaa lenkkeillä lumisessa metsässä, toivottavasti lumi ei nyt sula pois, tosin plusasteita on jo ilmassa....