Perjantaina lähdin Hiidenhelmeen treenailemaan hakuilua, kiitos maalimiehille, olitte mahtavan hyviä!

Perjantaina ajoin sänkipellolla jäljen ja hyvin meni, oli kulmaa ja esinettä. Lauantaina ajoin jäljen sitten normaalilla pellolla, kun sänkipellolla ei kuulemma kisoja järjestetä :). Launtain jälki meni todella hyvin. Oli intoa vaikka muille jakaa! 4 esinettä, kaksi terävää kulmaa ja kaksi suoraa kulmaa. Tähän oli hyvä lopettaa kauden jäljestelyt. Troippe on kuitenkin vielä nuori, niin ei voi mennä eteenpäin ja onhan tässä jo jäljestettykin. Eli tämän kauden saldo, terävät kulmat, matka sekä esineilmaisut. Ja kaikki pelittää hyvin. Kiitos Outi, keväällä jatketaan :)

Perjantaina otin esineruudun. Meni hienosti suoraa ja etsi todella tarkasti. Kaksi esinettä nousi nopeasti, mutta viimeistä joutui etsimään melko kauan. Mutta lopulta nousi sekin. Tämä meni hyvin!

Lauantaina kaksi hakukierrosta. Ekalla etukulmat valmiina ja viidelle puolipakeneva lähetystä parantamaan. Meni tämäkin hyvin. Oli paljon piiloja, mutta Troippe ei näistä välitä. Toisella kierroksella otin kaikki valmiiina. Vaihtelin vähän piilojen paikkoja ja otin yhden tyhjän. Hienosti Troippe kääntyi eteenpäin ja nosti maalimiehen, joka oli metrin päästä keskilinjasta!! Lopussa pääsi jäljellä ja hajutunneleilla maalimiehien tykö (maalimiesten tulee jatkossa kiertää todella kaukaa). Mutta alkutreeni hyvä, lopputreeni hieman heikompi. Mutta Troipella oli kivaa :)

Sunnuntaina laitoin kaikki 5 maalimiestä valmiina ja maalimiehet sekä piilot jätettiin tallauksen aikana alueelle. Oli hyvin tyyntä, niin pystyin tekemään tällaisen treenin. Oikeassa ja vasemmassa etukulmassa maalimiehet olivat noin 25 metriä alueella eteenpäin. Hienosti penne kääntyi molemmilla eteenpäin. Vasemmalle tuli seuraavaksi tyhjä, joka oli kuin suoraan oppikirjasta! Loput äijät löytyivätkin sitten hieman edestä päin. Penne meni jokaiselle hienosti suoraan eteen ja kääntyi sivulinjalla eteenpäin. Teki siis täydellisiä pistoja koko radan ajan. Viimeinen maalimies oli metsästysmajassa, joka noin kuuden metrin korkeudessa, ei ongelmia, tämä tosin suora palkka! Suoritus oli aivan täydellinen. Eli kyllä Troippe osaa kun ei ole "turhia" hajuja häiritsemässä!! Nyt vaan täytyy maalimiesten kiertää todella kaukaa ja huolella, olen pahoillani Troipen maalimiehet :) Kyllä on ihanaa, kun ahkera treeni palkitsee!

Kiitos viikonlopun maalimiehille, meillä oli mukavaa ja Troippe on samaa mieltä.