Ihan aamusella otin hypyn, stoppeja, kaket sekä noudon Troipella. Nouto oli todella hyvä ja kaikki muutkin. Oli intoa kovasti.

Jälki ei ollut kovin kaksinen tänään, tai ei siis jäljessä varsinaisesti mitään vikaa, vaan suorittajissa :) Pellolla oli melko pitkä heinä, joka ei ollut paras mahdollinen alusta. Alussa oli monien harhojen ylittämistä ja Troipelle tuli ainakin 3 viettikatkosta. No, ensimmäisen kulman jälkeen suoritus alkoi parantumaan. Ja loppujälki olikin ihan mallikas. Jäljellä oli ensin normaali kulma, sitten kolme terävää kulmaa, yksi normaali kulma ja lopuksi vielä yksi terävä kulma. Viimeisessä terävässä kulmassa oikaisi hieman, eli nyt täytyy olla tarkkana itse, jotta pystyn tämän estämään. Muuten kulmat menivät hyvin.

Iltapäivällä tokottelemaan Piian ja Jarin kanssa. Robban oli pätevänä tänään. Seuraamisessa palkkasin kulmista, hyvin. Nyt oli ihan oikeassa paikassa. Idarissa palkkasin kulmista ja istumisesta, hyvin. Luoksetulossa otin läpijuoksuna, törmäsi aika voimakkaasti mun jalkaan. Tätä ajattelin ottaa vähän kädellä auttaen, jos saisin törmäyksen poistettua. Ruutuun meni todella hyvin, palkkasin menemisestä. Ja ensin palkkasin merkistä. Ohjatulle lähetettiin samalta merkiltä kuin ruutuun ja Rupsuhan meinasi kovasti mennä ruutuun, no sain ohjattua kuitenkin hienosti oikealle kapulalle ja palautus täydellinen. Tunarilla vähän hetsattiin ennen lähetystä, ei toiminut nenä ei :) Eli toinen ilman hetsausta ja hetsaus vasta luovutukseen, hyvin. Kaket otin kisamaisesti, nämä todella hyvät.

Troippe teki hyvin ja vähemmän hyvin. Mutta aina välillä tulee tällaisiakin päiviä. Paikallaolo otettiin ensin niin, että Ulda kutsuttiin rintamasta pois, hyvin Troippe ja Touho pysyivät paikalla tästä huolimatta, palkka tästä. Sitten Ursulan kanssa 3 minuutin paikallaolo ja tämä täydellinen. Seuraaminen mallikasta tänään. Maahanmeno todella hieno. Luoksetulossa lähti liikkurin käskystä, tätä otettiin muutama kerta ja sain palkattu pysymisen. Itse luoksetulo ihan ok. Tosin pysähdys olisi saanut olla nopeampi, mutta keskenhän tämä vielä onkin. Seisomisessa meni ensin maahan, toistolla hyvin. Tosin tässä meni istumaan liikkurin käskyllä. Eli tätä ei oteta enää ennen kisoja, menee kyllä istumaan käskyn saatuaan. Nouto hyvin. Mutta sitten jälleen iski jumitus. Eli ei mennyt maahan ei. Kokeiltiin vielä, että otin palkatta maahanmenon, luoksetulon, seisomisen ja noudon ennen kakeja. Ei noussut siltikään. No, autoin sitten tiputtamalla lelun Troipen eteen samalla kun sanoin maahan. Meni maahan, onneksi. Tätä muutama toisto ja sitten kaket. Kaket itsessään erinomaiset. Pentukoulussa otettiin seuraamista, stoppeja ja luoksetulo sekä nouto. Kokeilin myös seisomisen hiomista, mutta en löytänyt parannusta.

Nyt vain täytyy pähkäillä näiden asioiden korjaamista, niin kyllä se siitä. Iltaruualla otin pihassa kaket ja hyvin pelitti.