Troyalla on tällä viikolla tokossa teemana seuraamisessa juoksu ja käännökset, istuminen, hyppynouto ja nopea luoksetulo ja nouto. Näitä treenattiin ja muuten ok, mutta istuminen on luonnollisesti hakusessa. Täytyy saada penne tarjoamaan istumista ja sitten vasta alan yhdistämään sanaa mukaan. Nyt istuminen on meinaan liian hidas, tosin epävarmuuden vuoksi olettaisin.

Robban otti seuraamisen käännöksiä sekä istumista. Nyt kuuri palkkausta istumisista, niin eiköhän se ala istuminenkin sujumaan :)

Troya kävi myös jäljestämässä. Oli voimakas sivutuuli, mutta tästä huolimatta jäljestäminen sujui mallikkaasti. Jäljen pituus oli noin 300 askelta ja jäljellä oli lukuisia tyhjiä ja nämä sujui hyvin, kohta pääsen kokeilemaan kulmia, jännää! Jäljen jälkeen otin vähän seuraamista ja seisomista. Seisomiset nopeat, mutta ottaa vähän sivuliikettä kun palkkasin pallolla. Vahvistin seisomisessa odottamista ja nyt sivuliike jäi pois. Täytyy muistaa tämä, jottei saa huonoa seisomista aikaiseksi. Ja täytyy palkata namilla jäävät pääasiallisesti! Viereisellä kentällä otettiin puruja ja Troya ei välittänyt mitään piiskan äänistä!