Pitkästä aikaa menin treenaamaan Niihamaan, tarkoituksena osallistua penturyhmään Troyan kanssa. Paikalla ei kuitenkaan ollut kouluttajaa, joten kouluttelin sitten pennelit ensin ja sitten otin Troyan ja Robbanin kanssa tottista.

Troya aloitti. Troya on kyllä ihanan innokas. Siitä tulee varmastikin aikas näyttävä PK-tottiksen suorittaja :-) Aloitin tottiksella, jossa kontakti erinomaista. Nyt täytyy vain mennä eteenpäin ja treenta käännökset kuntoon. Maahanmeno sujuu mallikkaasti ja on nopea. Onnistuu myös kaukana minusta. Luoksetulo oli ihanan vauhdikas ja perusasento hyvä. Nouto samoin. Noudossa treenasin luovutusasentoa ja tämä alkaa olla hyvä myös. Sitten muutama ruutuun lähetys, jotka supervauhdikkaita! Eli olin oikein tyytyväinen penneen. 

Robban teki seuruuta, jossa juoksuosuus erittäin hyvä. Luoksetulossa hyvä seisomispysähdys. Ruutu hyvä. Ohjatussa ei nähnyt kapuloita, kun oli korkea heinä. Mutta yritti kuitenkin joka kerta löytää oikean. Eli ihan hyvä treeni. Kakeissa ei noussut ekalla seisomaan, otin uudestaan ja nyt suoriutui hyvin. Lopuksi tunari, joka meni ihan arpomiseksi. Oli ruokakuppi avoinna vieressä ja tämä oli hieman liian suuri häiriö Rupsulle :) Eli ensi kerralla ilman näin suurta häiriötä. Ihan hyvät treenit molemmilta koirilta.