Aamulla suuntasimme Valkeakoskelle hakuilemaan Marikan ja Jurrin kanssa. Maasto oli erittäin kivikkoinen ja haastava. Troippe otti kolme maalimiestä ja kaikille ilmaisut. Näytöille menin vain ensimmäiselle, nilkkojen onneksi…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Otin kaikki maalimiehet näyttäytyvinä. Hienosti Troippe ylitti vaikeat kivikot ja pysyi jopa ehjänäkin J Ensimmäiselle menin näytölle mukaan ja hyvin penne malttoi maata maalimiehen edessä. En siis pyytänyt sivulle. Kokonaisuutena hyvä ja motivoiva treeni!

Hakuilun jälkeen käytiin lähes kahden tunnin lenkki Marikan, Jurrin ja Hatsin kanssa. Mukavaa oli kaikilla ja koissut pääsivät uimaankin .

Melkein tästä suoraan Piian kanssa tokottelemaan. Robban oli aikas hyvä jälleen. Seuraamisessa mun täytyy jälleen muistaa palkata oikein, sillä painaa jälleen vähän. Idarissa seuraamisen vahvistaminen ja tämä sujuikin todella hyvin. Otin lopuksi seisomisen, hyvin. Luoksetulossa palkka heti seisomisesta, hyvin. Ruutu todella hyvä. Ohjatussa palkkasin ensin merkille menosta. Sitten liike kokonaan, erinomainen. Tunarissa toi ehkä väärän ensin, palkkasin kuitenkin. Sitten uudestaan ja nyt toi varmuudella oman kapulan. Kakeissa nostin seisomaan ja tästä palkka. Hyvin. Paikalla makuu ja istuminen sujui täydellisesti. Taitava Rupsu.

No, sitten Troippe joka kokeili avo-liikkeet kisamaisesti. Ja Troipestahan on tullut oikea bordercollie, joka jumittaa kakeissa L Paikallaolo erinomainen. Seuraamisessa alkoi edistämään, eli tätä täytyy jälleen treenata. Jäävät erinomaiset. Luoksetulossa seisominen hyvä, sivulle siirtyminen huono. Eli sivullesiirtyminen treenaukseen. Nouto, ok. Hyppy, ok. Tosin tuli suoraan sivulle… Hiottiin tätä ja saatiin jopa kiertämään este takaisin… eli tätäkin tulee treenata. Lopuksi kaket, joissa todellinen jumitus. Eli ei meinannut sitten mennä maahan sivulta ollenkaan?? Omituista. Sitten kun lopulta sain maahan, niin ei tietenkään noussut istumaan. Huah. Eli nyt täytyy palkata namilla ja ottaa noudon jälkeen. Jotenkin mä en ole koskaan pitänyt kakeista… Illalla otin tämän iltaruualla ja sujuihan se ja millä vauhdilla.

Lopuksi lenkille Piian, Ursulan, Veeran ja Ihkun kanssa. Eli aikas koiramainen päivä jälleen.