Robban aloitti ja oli jälleen innokas! Seuraaminen näyttää nyt hyvältä, tosin Piia vähän kommentoi minun käyttäytymistä... Mutta koira oli hyvä. Sitten alkoikin sähläys. Luoksetulossa vahvistin odottamista, kävin palkkaamassa kun pysyi hyvin. Ekalla kerralla jättökäskystä meinasi syöksyä merkille ! Otettiin uudelleen. No, kun ei reagoinut liikkeenohjaajan käskytykseen kutsuin luokse ja yritin pysäyttää seisomaan, mutta olin jälleen pimennossa ja Robban juoksi läpi. Tosin taisi nähdä jotain kun epävarmasti hidasti käsimerkin jälkeen. No, vein uudestaan alkuun ja uusi luoksetulo seisomisella, sitten luoksetulo ja maahan meno => ei mennyt, jäi kököttämään. Uudelleen seisomisesta luoksetulo ja siitä maahanmeno, nyt onnistui ja maahan menosta palkka. Robban kun ei pidä märästä maasta... Aikasmoista sähläystä ja lopulta vauhti oli melko hidas, kun epävarmuus tekee sen heti Rupsulle, ei kestä epäonnistumisia. Tai siis minun epätyytyväisyyttä. Sitten ohjatttuun noutoon, jossa vahvistin jälleen sivulla oloa merkille käskyttämisen jälkeen, hyvin. Itse nouto myös erinomainen. Sitten lopuksi kaket kisamaisesti. Nyt pysyi paikoillaan tosi hyvin.

Troya kävi kaksi kertaa kentällä. Ensin otettiin istumista, jossa muutama jo tosi nopea! Sitten pätkiä seuraamista, esimmäiset pätkät täydelliset. Sitten ahnehdin liikaa matkaa ja tuli vähän eteen. Mutta nyt tiedän, mikä on se oikea paikka. Eli kyllä se tästä. Sitten vielä sivulle tuloa, jossa jää hieman vinoon. Tätä täytyy nyt vahvistaa lelulla ja nyt oikeasti alan jälleen odottamaan, että tulee mun sivulle oma-aloitteisesti ennen kuin mikään tekeminen alkaa...

Toisessa sessiossa aloitettiin istumisilla ja seuraamisella. Ihan ok. Sitten vauhtiluoksetulo ja -nouto. Nämä hyvät eli Piia naksautti hyvästä vauhdista. Otin myös läheltä eteen tulemista kapulalla ja ilman, ok.

Troya on niin ihana kun se aina yrittää ihan täysillä tehdä mulle hommia! Nyt mun täytyy kans olla sille reilu ja olla hommassa myös kymppinä mukana. Vaikka oliskin huono päivä itsellä tai sitten pitää jättää treenit väliin, jos ei kykene omaa psyykettä säätelemään.

Zorro kävi vähän puuhastelemassa ja kouluttamassa Piian Ihkua... Zorro teki hommia ja Ihku vain roikku Zorron lähellä ja Zorro murahti => ei vaikutusta ja lopulta Zorro näpäytti pentua ja sitten pentu uskoi. Tosin kiinnostava Zorro oli edelleen. Aikasmoinen luonne on pienellä Ihkuliinilla!!