Mika suostui jälleen maalimieheksi ja otimme rullailmaisutreenit takapellolla. Rulla oli maassa ensimmäisellä maalimiehellä, Troya meni maahan maalimiehen viereen ja ihmetteli hetken, sitten otti rullan ja loppu menikin hyvin. Tokalla oli rulla kädessä, nyt ok. Kolmannella rulla maassa, hyvin. Neljännellä rulla maassa ja maalimiehen käsi selän takana. Jäi ihmettelemään kättä ja lopulta tajusi ottaa rullan. Viidennellä käsi rullan vieressä ja rulla maassa, hyvin! Ja tähän lopetus. Nyt otetaan rullasessio, niin eiköhän se siitä ala kunnolla sujumaan :)

Otin vähän seuraamista omassa pihassa. Oli ihan kohtuullista, ei painanut, mutta paikka olisi saanut ehkä olla inasen taaempana. Maahan menot loistavat. Sitten namilla jääviä sekaisin, tosi hyvin. Lopuksi vielä lelulla istumisia, ok. Ihan lopuksi otin tunarin ulkona ilman nameja, hyvin! Tästä palkaksi aamuruoka.

Oltiin lenkillä Minnan ja bortsujen kanssa. Ja koirilla oli vallan kivaa. Tosin Troyan pyöri ihmisen pas----- :( No, tulipa koira pestyä joulukuntoon...