Mukavat treenit jälleen Piian ja porotusten kanssa.

Aloitettiin paikkallaoloilla. Meillä oli vieraileva tähti sattumalta paikalla, joka vähän provosoiden toimi liikkurina. Sillä seurauksena, että Rupsu meni heti istumisessa maahan :) No, uudelleen ja nyt sujui erinomaisesti. Paikalla mukuu myös hyvin ja laskut sekä nousut onnistuivat mallikkaasti muiden käskytyksestä huolimatta.

Sitten Rupsun seuraamiseen... Ensin kokeiltiin ja oli huonoa. Sitten alkoi Sarin vartaloapujen poisto. Ja voi veljet miten Rupsun seuraaminen parani! Käännökset olivat tosi hyvät! Eli nyt minun täytyy ottaa kroppa hallintaan ja lopettaa koirien kyttääminen. Idari ok., maahan menosta palkka. Luoksetulo kisamaisesti, hyvä. Paitsi sivulletulo täytyy opettaa uusiksi kun minä olen ihan paikallaan :) Ruutu ok. Ohjattu myös. Tunariin vähän hetsattiin ja löytyihän sitä vauhtia ja tästä huolimatta nenätyöskentely oli mallikasta. Kakeissa otettiin vähän kestoa, tämä olikin Rupsulle vaikeaa. Mutta oppi tämänkin tosi nopsasti. Lopuksi hyppynouto, joka superi!

Troippe aloitti noudolla, jossa kisamainen aloitus. Oli vauhdikkaampi kuin aikaisemmin, mutta jatketaan hetsausta edelleen isomman voiman saamiseksi. Luoksetulo hetsaten, tämä hyvä!

Tauon jälkeen seuraamisen analysointia. Koko ajan kuljin kisamaisesti vartalo suorana. Ja Troippe painoi ja painoi. Kokeiltiin eri palkkoja, ei vaikutusta juurikaan. Eli päädyttiin pysymään nami+lelupalkkauksessa. Sitten aloin polkemaan vasenta jalkaa, jos painaa. Tämäpäs toimikin ja samalla päätin, että en väistä koiraa vaikka painaa. Jatkan tätä nyt jonkin aikaa ja katson jospa toimisi. Tällöin hyväksyn vähän edemmän asennon Troipelta, kuin mikä on mun ideaali. Mutta tämä seuraamispaikka on parempi PK:ta ajatellen ja tokossakin se on kriteerien mukainen. Tämä paikka on vain Troyalle se luontainen ja jos ei tässä paina, niin sitten on ihan ok.

Lopuksi vielä kimppalenkille ja voi kuinka Ihku sai kyytiä Troipelta ja vähän Rupsultakin :) Mutta kyyditys oli ihan positiivisessa hengessä annettua :) Kiitos Piia jälleen viisauden sanoista ja seurasta!