Tottisteltiin Piian ja Helin kanssa Pirkkahallilla. Olipas tosi, tosi kivat treenit!

Piian Ihku on kuin eri koira Ruff Love-kuurin ansioista, hieno juttu!

Troippis aloitti ruudulla, joka EVL-malliin ja ihan täydellisesti! Ohjatussa sama juttu. Nämä liikkeet alkavat olla siis aikas kivalla mallilla.

Rupsu otti ohjattua ja tässä palkka merkiltä. Sen jälkeen meinasi karata suoraan kapuloille, ei siis olisi malttanut pysähtyä merkille... Rupsulla alkaa vähän kuplia Nauru. Luoksetulossa palkka läpijuoksusta ja sitten maasta sivulletuloja ja nämäkin toimii kivasti. Idarissa palkka istumisesta heti, hyvin. Seuraamisessa oli hieman edessä, mutta muuten ok. Nyt täytyy ottaa tätä liikkurin kanssa enemmän. Kaket kisamaisesti ja nämä täydelliset, jihuu!

Troippis palasi areenalle ja aloitettiin seuraamisella, joka aikas kivaa nyt. Jäävät namilla, erinomaiset. Edestä sivullesiirtymisiä, hyvin, tosin nyt käänsin itse kroppaani. Lopuksi kakeja läheltä seisomisesta maahan. Alkaa tajuamaan näitäkin.

Lopuksi Zorro kävi puuhastelemassa ja flirttailemassa Akkaa. Lähdettiin Piian ja porotuksen kanssa pitkälle Pyhäjärvilenkille ja Ihkalson ja Troippis jopa leikkivät keskenään...