Troyan ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi Troippe sai ekstra-aterian ja lelun. Tässä muutama kuva juhlallisuuksista!

Tässä odotetaan lupaa syömisen aloittamiseen:

1148887.jpg

Tässä syödään...

1148900.jpg

Avataan pakettia:

1148886.jpg

ja mitä sieltä löytyikään.

1148885.jpg

Ja vielä naamapotretti 1-vuotiaasta Troyasta alias Tending Jackpotista.

1148884.jpg

Ennen juhlallisuuksia treenattiin Piian kanssa joulunalustokottelut. Oli jälleen antoisaa ja kivaa! Kaikki koirat etenevät kivasti.

Robbanin teema oli palkkaamattomuus. Eli aloitin idarilla, luoksetulolla ja ruudulla. Nämä erinomaiset. Palkka vasta ruudusta. Sitten ohjattu ja tunari. Molemmat tosi hyvät, lukuunottamatta tunarille varastamista liikkeenohjaajan käskystä. Tätä täytyy siis harjoitella. Palkka tuli tunarista. Lopuksi seuraamista, joka parempaa ja lopuksi kakejen seiso-istuvaihdosta. Tässä täytyy ensin laittaa maahan, siitä seisomaan ja sitten istu. Sillä tässä tuppaa etenemään, sain hyviä vaihdoksia ja niistä palkka. Robban oli taas niin taitava ja innokas. Palkkaamattomuus ei vaikuttanut yhtään.

Troya otti kahdessa osassa. Ensimmäinen aloitettiin ohjatulla. Tässä meni kivasti merkille, mutta lätkille tarjosi ihan mitä vain lätkää suunnasta viis. Palkkasin vain kun oli oikean lätkän luona. Tajusi homman ja loput toistot meni tosi mallikkaasti. Sitten ruutuun, vauhti hyvä, mutta keskusta ei oikein hahmotu kunnolla. Nyt alan treenaamaan systemaattisesti läheltä ruutua lätkällä. Ja vaadin, että menee lätkälle ennen palkkaa. Samalla pienennän lätkää ja silti pitää osua sille. Etäisyyttä otan myös aina ennen lätkän pienentämistä. Eli nyt täytyy vain opettaa keskustan paikka hyvin. Lopuksi seuraamista, joka oli nyt todella hyvää!!! Uutuutena oli Piian keksimä superherkku koirille. Tuntuu tehoavan sekä Troyalle että Robbanille. Lopuksi paikalla makuuta, oli todella hyvässä mielentilassa. Toisessa sessiossa otetiiin jääviä, maahan menot oli nopeat ja sitten otetiin sekaisin ja meni tosi hyvin kun palkkasin vain namilla. Luoksetulo oli super! Eli käännyin vauhdin ollessa hyvä ja nyt Troippe hyppää hyvin leluun. Lopuksi tunari, laitettiin namit väleihin ja Piia vei "väärät" ja mä omat. Onnistui tosi hyvin!! Kivat treenit ja treenien lopuksi mentiin vielä kimppalenkille.