Lauantaiaamuna jäljestin Troyan kanssa ja meni ihan kivasti. Vauhtia on edelleen kovasti, mutta ei se kai mitään.Ei kuitenkaan yhtä paljon kuin perjantaina.

Päivällä treenattiin Susannan kanssa tottista ja Troya teki seuraamista, ruutua, luoksetuloa ja vähän kakeja sekä paikalla oloja. Oli tosi innokas ja ruudun treenaaminen sujuu hyvin. Menee ilman lätkääkin ruudun keskelle palloa odottamaan!

Robban treenasi kahdessa osiossa ja oli tosi hyvä. Paikalla olot ok, seuraamista lyhyt pätkä runsaalla palkkauksella, ok. Luoksetulossa vahvistin seisomista ja maahan menon ennakoimattomuutta, ok. Idari tosi hyvä, vahvistin päätä sekä ennakoimattomuutta. Ruutu on tosi hyvä, tuntuu että nyt oikeasti osaa ruudun. Tauon jälkeen hyppynouto, jossa kiersi takaisin kun heitin kapulan niin vinoon :( Loput hyppynoudot ihan mallikkaasti. Tunari namejen kera, oli hyvä. Ohjattu oikein hyvä, pysähtyy nyt hyvin merkille. Kaket meni nyt hyvin, ennakoi nousemista, vau!

Zorro kävi välissä tekemässä muutaman ruudun ja luoksetulon. Täytyy vanhuksenkin elämässä olla jotain sisältöä...

Sunnuntaina oltiin Tavesin kuinka palkitset koiraasi-päivässä. Vetäjänä oli Hannu Liljegren. Ihan antoisa päivä varmasti kaikille. Ihmiset kiittelivät koulutusta kovasti. Troya teki ensimmäisellä kerralla nameilla seuraamista ja paikalla oloa. Luoksetuloa ja noutoa otettiin lelulla. Meni hyvin, ei välittänyt ihmisistä vaikka seurautin Troyaa ihmisten väleistä. Kouluttajalla ei ollut kommentoimista. Toisella kerralla Hannu leikki Troyan kanssa ja näytti kuinka viettiä nostetaan... Troya innostui kovasti ja komensi Hannua oikein urakalla leikkimisen aikana. Mutta ei Troya kyllä tarvitse vietin nostoa. Ainakin itse pelkään, että liiallinen vietin nosto ei ole hyväksi Troyalle. Mutta hyvin Troya leikki täysin vieraan ihmisen kanssa. Ja nyt itse opin kuinka viettiä leikin kautta nostetaan. Ihan lopuksi otin Susannan kanssa muutaman luoksetulon.

Robban oli autokoirana päivän ajan ja otin sille niitä viheliäisiä kakeja aina välillä. Nyt keksin mikä siinä mättää. Kun jätän kisamaisesti ei nouse ekalla, mutta jos jätän jollain muulla tavalla nousee ekalla. Nyt täytyy kehittää joku alkurituaali, josta Robban tietää mitä tuleman pitää. No, onhan tässä vajaa viikko aikaa... Mutta hienoa kun ongelman ydin alkaa paljastua.

Tottiskentän vieressä otettiin Susannan ja Taiston kanssa esineruutua. Vein Troyan kanssa esineet noin 50 metriin. Lähti todella hyvin etsimään ja löysi hyivn. Palautus oli hieno. Kokeilin onneani ja lähetin Troyan uudelleen esineruutuun, lähti hieman epävarmasti ja eteni noin 15 metriä. Kävelin Troyaa kohti ja Troya lähti itse vauhdilla etenemään ruudussa ja löysi toisen esineen. Luovutus jälleen hyvä.

Lopuksi otin vielä jälkeä tottiskentän nurmikolla. Väsymys näkyi jäljestämisessä ja vauhti oli nyt hyvä :)

Iltaruualla otettiin kosketuskepillä eteenmenoa, alkaa sujua ihan kivasti. Illalla vielä harjasin koirat ja edellisellä kerralla Robban oli päättänyt päästä pohjavillasta eroon ja tänään oli Zorron vuoro lähdettää pohjavilla tiehensä. Troyalla nyt ei ole juuri karvoja mitä irrottaa :)