Eilen treenailtiin Piian kanssa jälleen tottista Etelä-puistossa. Sää oli kostea, mutta koirat pelitti jälleen kivasti. Zorro oli jälleen kehän rakentamisessa mukana ja sai tehdä vähän ruutua, luoksetuloa sekä seuraamista.

Robban otti ruutua, jossa oli pientä epävarmuutta, laitoin lopuksi lätkän keskelle ja nyt meni hyvin. Nyt täytyy vahvistaa ruudun keskustaa vähän aikaa. Luoksetulossa seisominen oli jälleen hyvä, mutta maahan meno on hieman hidas, otin tätä erikseen ja meni hyvin. Ohjattu nouto oli täydellinen, palkkasin toisesta vauhdista ja toisella kertaa otin ihan loppuun asti. Tuli vauhdikkaasti loppuun asti. Seuraamisessa treenattiin oikealle käännöksiä ja hidasta käyntiä, ihan ok. Palkkaan nyt reilusti ulospäin oikealle käännöksissä niin saan Robbanin takapuolen suoraan (pyrkii jättämäään vasemmalle vinoon).

Troya aloitti sivulletulosta. Joka oli sekä edestä, että sivusta hyvää. Jätin muutaman palkkaamatta kun jäi liian kauas. Seuraaminen oli erinomaista, oikein keskityin palkkaamaan eri askelmäärän jälkeen (2-5-3-1-jne). Luoksetulossa Piia naksautti ensin kiihdytyksestä ja toisella kertaa noin 5 metriä ennen minua, tuli ihan täysillä tähän asti. Hyvä, hyvä. Sitten otettiin seisomista, joka oli aluksi hieman epävarmaa (meni istumaan), mutta kun tajusi mitä halutaan, teki hyvät ja nopeat pysähdykset. Kesti myös 10 askelta odottamistakin (kävelin eteenpäin). Otin seisomista muhun päin tulemisesta, eivät olleet riittävän hyviä, mutta tätä asiaa ei oikeastaan pitänytkään treenata :) Tunnaria kokeiltiin kahdella kapulalla ja tämä ei oikein toimi. Ei malta haistella vaan arpoo kahden kapulan välillä. Olen tätä ottanut iltaruuan yhteydessä myös ja homma ei oikein etene. Tätä mietittiin yhdessä ja päädyttiin, että aloitan uudestaan sillä, että laitan nameja kapuloiden väliin. Näin tein kesällä ja meni tosi hyvin, kunnes jotenkin etenin liian nopeasti ja penne kuumeni liikaa ja unohti nenän käytön. Nyt siis vahvistan haistamista ja kun tätä teen riittävän kauan, niin uskon, että homma toimii. Sillä kun teen ilman nameja, niin ei oikein tiedä mitä sen pitäisi tehdä. Lopuksi otin paikallamakuuta ja palkkasin lelulla. Oli todella hyvässä mielentilassa ja kaikki 3 paikallamakuuta onnistui hyvin:) Tosin kerran nousi kun liikautin kättä, laitoin vain uudelleen maahan. Ja tämän jälkeen onnistui hyvin.