Olin keskiviikkona Tabula Rasan kanssa jälkipellolla eli Piia ja Ihku seitsemän viikkoa aloittivat harrastusuransa! Ihku oli nimensä mukaisesti aikas soma pieni pallero. Tehtiin Ihkulle yksi namiruutu nurmikolle.Hyvin Ihku söi ruudussa ja heti kun meni ulos ruudusta palasi mallikkaasti takaisin tallatulle alueelle syömään. 

Ihku ja Ihkun sukka.

975448.jpg 

Ihku jäljestää!

975450.jpg

Arvatkaapas muuten mikä rotu on kyseessä :-) Veikkaukset kommentteihin.

Troya jäljesti myös. Itse jälki meni hyvin, vaikka juttelin Piian kanssa ja vastasin muutamaan puheluunkin samalla :) Troya ei välittänyt puheluista yhtään mitään. Loppu oli jälleen ilman ruokaa. Tämä ei nyt oikein etene, penne sinkosi viimeisen askeleen yli reippaasti. Kyllähän se sitten palasi takaisin ja sai jauhelihaa. Soitin Outille ja sain uusia ohjeita, joita kokeilen torstaina. Otin myös tottista. Ohjattua otin lätkillä ja siirsin lätkät vähitellen kymmeneen metriin, meni tosi kivasti. Seuraaminen otettiin namilla ja oli täydellistä! Muutama maahanmeno, ihan ok. Lopuksi puun kiertoa, joka alkaa muyös sujumaan. Lopuksi pohdittiin Piian kanssa mitä Troya nyt treenaa tottiksessa. Selkeytti ajatuksia kyllä eli aloitan tokon alokasluokan hiomisen kuntoon, niin tulee joku järki treenaamiseen. Samalla opetan myös luoksetulon seisomista, ohjattua, tunaria ja kakeja.

Robban otti vähän seuraamista, teemana saada asentoa vähän taaksepäin.  Zorro teki myös vähän tottistelua, teemana hauskuus :)