Troya opetteli kaikkea uutta, kivaa. Nyt penne osaa kiertää puun ja tätä hyödynsin eteentulossa ja sivulle siirtymisessä. Kierrosta otin eteen istumaan => tulee nopeasti ja ihan lähelle. Tästä sitten otettiin sivulle siirtymisiä. Lelulla jäi vajaaksi ja pomppasi sivulle. Namilla tuli korrektisti. Sitten otettiin maasta sivulle nousua namilla myös. Nämä hyvin. Sitten seuraamiseen, jossa alussa vähän hakemista paikan kanssa, taitaa itsekin vähän arpoa ja kokeilla mikä on se oikea paikka :) Mutta palkkasin korjaamisista namilla ja lelulla. Toimi ja loppua kohden meno vain parani. Otin jopa 40 askeleen palkkaamattomia pätkiä. Lopussa tiheämpi palkkaus. Hyvin!! Jäävissä yksi asentovirhe, muuten ok. Lopuksi vielä puolen minuutin paikallaolo, josta nosto sivulle (ei hyvä) ja sitten vapautus pallolle. Tosi kivat treenit, olin väsynyt kun aloitin ja tosi energinen kun lopetin :)

Robban otti sivulletuloa, ilman minun vartaloapua (kiitti Piia). Hyvin. Sitten seuraamiseen, joka parani heti kun palkkasin taaemmas ja peruutitin, jos meni liian eteen. Zorro kävi kans vähän pelaamassa frisbeellä.

Illalla toinen tokottelu Troipen kanssa. Aloitin sivulle tulolla pallopalkkauksella, paremmin. Eli en palkkaa, jos pomppaa. Vähän olen auttanut kädellä, niin ei ole myöskään pompannut. Troippe osaa muuten siirtyä sivulta eteen :) Hauska juttu. Sitten maasta sivullenousuja lelulla. Nämäkin tosi hyvin. Sitten lopuksi kakejen istu-maahanvaihdoksia, teemana etäisyyden kasvattaminen ja toistojen nosto (ei palkkausta välillä). Tosi kivasti!! Hyvä Troippe ja Piialle kiitokset jälleen "yksinkertaisuudesta" :)