Huh, onpas nyt tokoiltu. Onneksi jälleen näkyy valoa tunnelin päässä, koskien siis luoksetuloa. Sain omat ajatukset tämän liikkeen suhteen setvittyä ja päädyin seuraavaan Piian viisaalla avustuksella, kiitti jälleen!! Eli aloitin tokottelun Troipella ja tietenkin luoksetulolla. Ennen treeneihin lähtöä otin luoksetuloa eteen asti 5 kertaa kotona. Ihan kohtalainen. Samalla otin 5 minuuttia paikallaoloa, tosi hyvin oli!!

No takaisin treeneihin. Kokeiltiin erinäisiä versioita ja todettiin, että osaa kyllä tulla kovaa luoksetulossa, mutta ei osaa tulla eteen. Eli eteentulo täytyy nyt saada kuntoon läheltä, eli riittävä vauhti. Tätä alettiin säätämään ja rupesi näyttämään jo aikas kivalta.  Eli hetsaan penneä lärpällä ja laitan lärpän selän taakse ja penne tulee eteen nopeasti istumaan. Tämä toimi! Kokeilin useampaan otteeseen ja tuntuu hyvältä. Toivottavasti tämä nyt toimisi! Sitten jouduimme ensimmäisen kerran vähän ottelemaan eli penne päätti olla menemättä autoon, sitten keskusteltiin ja pakotin pennen autoon. Seuraavan kerran meni ihan kivasti.

Robban meni kivasti. Seuraamisessa vahvistin hitaassa käynnissä kulmia, ok. Idarissa palkka makuusta ja nyt idari sujuu mallikkaasti. Luoksetulo läpijuoksuna, ok. Tunari oli hieno, tosin sivulletuloa täytyy vähän vahvistaa, kun on muuten on melko täydellinen. Kaket kisamaisesti, tosi hienosti, vaikka Piia läpsytti käsiään Rupsun takana. Hyvä Robban!

Troya teki toisella kerralla paikallamakuuta, ensin puoli minuuttia, ok. Sitten yritin kolmea minuuttia, mutta nousi kahden ja puolen minuutin kuluttua ylös, kävin laittamassa takaisin maahan ja nyt pidin puolitoista minuutia, hyvin. Sitten otin uudelleen ja nyt kolme minuuttia onnistui tosi hyvin. Ja vaikka Ulda teki luoksetuloa melko lähellä. Seuraaminen oli mallikasta ja jäävätkin onnistuivat 80 prosenttisesti! Lopuksi vielä leikittiin eteen istumista, kivasti meni. Sitten vielä penne makoili mammumassa kun muut tekivät. Sitten lähdettiin Piian kanssa kimppalenkille, oli niin kaunista kun oli tähdet, pilvet ja kuu taivahalla :)