Piian kanssa maneesilla sunnuntai-iltatokottelussa! Robban oli vähän väsynyt, mutta suoriutui kivasti kuitenkin tokotelusta. Seuraamisessa hiottiin juoksua, jossa Robban tuppaa jätättämään. Eli nyt vain palkkaa heti aloituksesta ja palkkaus oikealla kädellä. Katsotaan miten homma kehittyy. Idarissa oli palkat merkkien takana jo valmiina. Seisomisessa ja makuussa piti kontaktin hyvin merkeissä, istumisessa pää vielä kääntyili. Tämä on aina ollut heikoin merkintuijotusasento. Eli tätä täytyy vahvistaa! Luoksetulossa otin pysähdykset ja näistä palkka. Molemmat tosi hyvät. Ruutuun meni sivusta sisään, ruutu oli ihan lähellä sivuseinää. Kolmannella kerralla meni suoraan sisään, tästä superpalkka. Ohjattu hyvin. Tunari oli erinomainen. Ja väsymyksestä huolimatta tunari täydellinen!

Troippe otti treenit kolmessa osassa. Ensimmäisessä otettiin sivulle tuloa, tämä ok. Eteentuloa ja siitä sivulle tuloa, tämä myös kunnossa. Eli nämä jätetään tauolle vähäksi aikaa. Paikalla kääntymisiä otettiin myös, hieman ylityöskentelee vasemmalle käännöksissä. Tämä täytyy treenata pois. Oikealle käännökset kunnossa. Lopuksi jääviä. Näissä on todella nopea ja ei tee virheasentoja, mutta jättää maahan menossa ja istumisessa liikkeet vajaaksi. Eli sitä saa mitä vahvistaa... Yksin treenatessa olen palkannut, vaikka ei ole suorittanut liikettä loppuun asti. Eli nyt täytyy olla tässä tarkkana.

Toisessa sessiossa luoksetulo, joka nyt hyvä. Nouto ok, mutta saisi olla voimakkaampi takaisin tulossa. Kehuin Troipen tullessa mua kohti => auttoi. Eli tarvitsee vain vahvistusta.  Sitten tunari, joka loistava!!Lopuksi seuraamista, joka oli taas mitä oli. Nyt mun täytyy palkata johdonmukaisesti taakse, jotta saan paikan oikeksi. Mutta ei tunnu olevan mulle helppoa :)

Viimeisessä sessiossa paikalla olot häiriöissä. Hienosti oli paikalla makuussa (2 minuuttia), vapautus minun luokse lelulle. Toisella kertaa otin BH-omaisesti eli olin selin Troippeen, kun käännyin Troya nousi ylös ja jäi seisomaan niille jalansijoilleen. Tiesi, että oli tehnyt virheen, oli vähän kuormassa, vaikka olin itse ihan rennosti takaisin tullessa. Jätin uudelleen ja nyt oli haistellut maata ja keikutellut takapäätään. Rauhoittui kun pysähdyin. Palkkasin nyt takaisin tulomatkalta. Hyvin. Penne on kyllä ihana, kun se hoksaa aina kun se on tehnyt äkkipikaisuudessaan jonkin virheen! Mutta näistä se oppii!