Jälleen Piian kanssa tokotteluareenalla. Rupsu aloitti tunarilla, joka todella hyvä. Kakeissa oli intoa ja liikkui taaksepäin :), mutta ei jumittanut! Tauon jälkeen kapulan tuontia sivulle, molemmat suunnat, hyvin. Luoksetulossa varasti, palautin takaisin. Uusi yritys ja nyt odotti mallikkaasti, otin läpijuoksuna, erinomainen ja todella hyvä sivulle siirtyminenkin. Idarissa treenattiin kulmia, ok. Lopuksi seuraamista, joka melko mallikasta. Hyvä Robban!!

Troippe otti myös kahdessa osassa. Ensin kaket, jotka mahtavat. Sitten hyppy, jossa Troippe vähän ennakoi siinä ja tässä. Lopulta saatiin onnistumaan. Tauon jälkeen loivaa A-estettä eri tyyleillä :) Nyt täytyy vain malttaa opettaa tämänkin osissa, mutta into on liikkeeseen hyvä. Eteenlähetykset ok. Nyt siirrän kosketuskepit kentän laitaan ja sitten vasta keppien häivyttämiseen. Kokeilin yhdellä maahanmenon, todella hyvin. Luoksetuloa hetsaten ja vapautus haarojen väliin, hyvin. Nouto hetsaten, muuten ok, mutta pitää kapulaa vähän löysästi. Tämä pitää korjata. Lopuksi seuraamista, jossa turvauduin kettariin, ja alkoi taas pelittää, nyt täytyy vain yhdistää kettarilla muistutukseen katse + ärähdys, niin voin käyttää vapaana seuraamisessa myös. Palkkasin lelulla seuraamisesta, oli parempi ilme.

Nyt kisojen jälkeen alan treenaamaan Troipella lyhyempiä pätkiä, jotta vietti nousee sellaiseksi kuin haluan. Edelleen liikkeet, joista hiotaan teknisesti otetaan matalammassa vietissä, mutta osaaviin liikkeisiin haen vähän viettiä lisää. Jotta näyttää kunnon PK-koiralta :)