Sunnuntaina sai bordercolliet treenausta. Aamulla Robban otti kotipihassa tokoa. Seuraaminen oli namilla oikein mallikasta. Luoksetulon seisomispysähdys saisi olla terävämpi, tästä täytyy palkata heittämällä nyt muutaman kerran. Ohjatussa korjasi nyt hyvin merkille, mutta veto keskimmäiselle kapulalle on kova :( No, lopuksi kummatkin puolet onnistuivat hyvin. Lopuksi vielä kaket, jotka erinomaisesti!

Troya kävi jäljestämässä ihan uudella pellolla, kiitos Jani. Tein neljänsadan askeleen jäljen + noin 10 tyhjää. Jäljesti hyvin, oli vanhan jäljen ylitys, tarkisti tätä vähän ja palasi omalle jäljelleen. Näin tuli ensimmäinen harhaharjoitus. Lopussa penne vähän väsähti, tuli viettikatkoksia muutama eli katseli muualle. Sitten meinasi rynniä muutaman askeleen ohi. Ihan lopussa jäljestys taas parani. Eli nyt seuraavat treenit täytyy tehdä noin 300 askeleen pituisia, nyt pidensin jäljen matkaa vähän liian paljon, mutta tietääpähän nyt missä mennään.

Zorro pääsi illalla hakuilemaan, vähän etukäteisenä syntymäpäivälahjana. Sillä maanantaina Zorro täyttää 10 vuotta! Zorro kyllä nautti hakuilusta, meni vähän sinne ja tänne, mutta kivaa oli kaikilla :) Ja, onneksi Zorro ei alkanut ontumaan takajalkaansa.