Päivälenkin jälkeen Troya treenasi jälleen vähän rullailmaisua. Otettiin neljä pistoa ja rulla oli nyt edessä, takana ja molemmilla sivuilla. Hyvin penne etsi rullaa maalimiehen ympäriltä ja ilman apuja lähti jälleen tuomaan rullaa minulle. Rullan pidossa ja sivulle tulossa ei ongelmia. Ainakin nyt näyttää siltä, että uusi tapa opettaa rullailmaisua toimii hyvin. Nyt täytyy lähteä varioimaan maalimiehen asentoa. Ja sitten piilot mukaan, jännää ja tosi kivaa kun homma etenee kivasti.

Sitten tottiksen vuoro. Aloitin seuraamisella, joka parani loppua kohden. Ei ollut alussa hyvää ja en taaskaan pistänyt peliä seis, kun hieman edisti (tyhmä minä). Lopussa onneksi muistin korvasäännön eli korvasta on helppo katsoa oikea paikka seuraamisessa. Ja tajusin myös siirtää penneä taakse kun alkoi edistämään. Tai oikeastaan vain otin askeleita taakse kun pyrki eteenpäin ja jatkoin tästä seuruuttamista. Ja seuraamisen paikka parani tästä. Jäävät meni hyvin. Otin nameilla ja ei sekoittanut kertaakaan! Lopuksi otin lelulla jääviä ja sain vauhtia lisää. Tosin aina kun vaihdoin jäävää, niin täytyi vähän auttaa, että tajusi mikä jäävä on kyseessä. Tauon jälkeen tunari ulkona ilman nameja. Hyvin haistelee ja löytää oman, mutta palautusvauhti on HIDAS, tätä täytyy alkaa treenaamaan, mutta vahvistan vielä nenätyöskentelyä jonkin aikaa.

Robban otti seuraamista, joka oli todella hyvää. Palkkasin taakse ja lopetin jos edisti. Toimi. Sitten kakejen seisomisesta istumista, joka nyt meni oikein.

Zorro teki takapellolla esineruudun kolmella esineellä. Oli vauhdikas ja nenä toimi hyvin. Taitava Zorro!