Tottista tuli otettua aika tehokkaasti. Perjantaina treenasin itsekseen, lauantaina ja sunnuntaina Piian kanssa. Seuraaminen edistyy kivasti! En ole käyttänyt remmiä kuin sen yhden kerran. Nyt palkkaan vain namilla ja lopuksi lelulla. Toimii, eli nyt on oikea asenne ja paikka! Istuminenkin sujuu tosi hyvin, on nopea ja varma. Luoksetuloa pähkäiltiin Piian kanssa lauantaina ja kokeiltiin, jos käännyn ja juoksen poispäin kun Troya tulee niin mitä tapahtuu. Vauhti vain kasvaa kun käännyn. Eli tätä jatketaan nyt, sillä kun käännyn takaisin Troyan vauhti jatkuu kovana edelleen. Eli nyt tulee kovaa loppuunasti, jota nyt haetaan. Sunnuntaina otin ruutua, jossa superinnokas, jäi nyt vähän liian eteen (ilman lätkää) ruudussa kun olen pitänyt lätkää etureunalla. Täytyy siirtää vähän lätkää taaksepäin. Ohjattu meni ihan kivasti.  Paikalla istuminen sujuu hyvin, paikallaolossa täytyy lisätä aikaa. Tunaria olen ottanut kotona ja siirtänyt sen jo pihalle. Toimii sielläkin ilman nameja.

Rullailmaisua otin lauantaina kolme kertaa ja kerran sunnuntaina. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että rulla on maalimiehellä kädessä ja Troya tekee muuten rullailmaisun irtorullalla täydellisesti. Eli seuraava vaihe on se, että lasketaan rulla maahan maalimiehen eteen. Aluksi Troya ei tahtonut hoksata, että rullan kanssa tullaan mun luokse, vaan jäi maalimiehen luokse makaamaa rulla suussa. Muutaman kerran kutsui Troippea kun sillä oli rulla suussa ja tästä se hokasi mikä on homman nimi.  Joululoman projektina on työllistää Mikaa ja saada rullailmaisu irtorullalla kuntoon. Sitten otan ilmaisun piiloille irtorullilla. Sitten siirrän ilmaisun metsään kunhan on saatu tyhjiäkin otettua riittävästi. Kun irtorullailmaisu sujuu metsässä on kiintorullan vuoro. Ja sitten kisoihin :)

Hakuiltiin sunnuntaina ja Troya otti kuusi pistoa ja neljällä pistolla oli piiloja ja kahdella ei ollut. Kaikkiin lähetin valmiina. Etukulmissa oli molemmissa kaksi piiloa (toiset piilot puolessa välissä ja toiset perällä). troyan piti käydä tarkastamassa piilot. Toisessa etukulmassa oli äijä viimeisessä piilossa ja toisessa piilojen takana. Hienosti meni nämä pistot, vauhti hyvä ja suorat pistot. Kolmoselle ja neloselle meni hienosti suoraan ja löysi äijät. Vitonen myös hyvin. Kutoselle oli huono lähetys, annoin Troipen tulla keskilinjalle maalimiehen kanssa ja en "kasannut" sitä riittävästi ja ei lähtenyt ekalla etsimään, uusi parempi lähetys ja nyt meni hienosti maalimiehelle, josta löytyi Jani ja ihana lärppä. Troya oli superonnellinen! Eli hyvin meni, vaikka ei käytetty mitään apuja.

Robban tottisteli myös launtaina ja sunnuntaina. Kaikki meni todella kivasti, Robban on kyllä iskussa. Seuraamisessa täytyy siirtää paikkaa taaemmas, niin sitten on ok.

Kiitokset jälleen kaikille treenikavereille, että treenit onnistuivat ja erityiskiitokset Piialle! On mukava ja erittäin hyödyllistä treenata tottista saman henkilön kanssa, jonka kanssa voi pohtia ja suunnitella treenejä!