Olipas päivä ja osittaiskiitos omalle hajamielisyydelle...

Aamu aloitettiin kotipihatottistelulla. Troya aloitti. Ensin avohyppy, joka sujuu :), sitten luoksetulon stoppeja, jotka melko hyviä. Maahanmeno todella nopea! Seisomisessa meni ensin maahan, kun en viritellyt kyseiseen liikkeeseen eli mun moka. Mutta sitten mallikas seisominen. Seuraaminen hyvää. Kakeissa Troippe on ihana :) Heiluttelee häntäänsä vaihdosten välissä... Lopuksi paikallamakuu 3 min. Muuten ok, mutta oli mennyt lonkka-asentoon. Tälle täytyy nyt tehdä jotain, eli kai sitä täytyy heitellä leluja yms, jotta mielenkiinto pysyy pennellä yllä. Ja ehkä kannattaisi ottaa aina ensimmäisenä paikallamakuu, niin ei olisi niin väsynyt. Mene ja tiedä.

Robban oli jälleen innokas! Aloitin hyppynouodalla, joka normaaliin tapaan täydellinen. Seuraamisessa vähän intoili, jalan tömistys auttoi hieman. Idarissa otin pään asentoa ja hyvin meni kaikki jäävät. Seuraamista vahvistin myös kulmien jälkeen. Sitten otin ohjatun noudon merkkiä ja yhden kapulan noutoa. Palkkasin merkille menosta, ja parani. Itse nouto ja sivulletulo mallikkaat. Lopuksi vielä kakeja ja nyt menee hyvin.

Zorro otti noutoja n-kertaa ja sen nouodon palautukset ovat kyllä ihanan nopeat.

Sitten jäljelle ja nyt oli kolme terävää kulmaa sekä kaksi suoraa  kulmaa. Jälki meni taasen todella hyvin. Vähän tarkasteli harhoja, mutta hyvin aina jatkoi jäljestämistä nopean tarkastelun jälkeen.  Loppukipon ilmaisu mallikas jälleen.

Tästä lähdin lenkittämään koiria Kauppiin ja enkös onnistunut hukkaamaan Robbanin nimikoidun pannan sinne jonnekin. Kävelin kolme kertaa reitin ja en vain löytänyt pantaa. Todennäköisesti joku korjasi sen parempaan talteen. Harmittaa! No, tulihan käveltyä kaksi tuntia vuoroin sateessa ja paisteessa...

Illalla vielä hakuuttelemaan Troipelle uuteen maastoon. Maasto oikeasti aikas haastava ja rankka (nousi rinteeseen). Oikeaan etukulmaan lähti hyvin, mutta kaarsi polkua pitkin liikaa eteen, vihelsin pois ja kuljin polulle, josta uusi lähetys. Nyt meni hyvin suoraan maalimiehelle. Kokonainen ilmaisu, ok. Tulee jo itsenäisesti mun sivulle, kun saavun paikalle. Onko tämä Päivi sallittua?? Toiseen etukulmaan hyvä, suora pisto ja ilmaisu ok. Kolmoselle tyhjä. Tuuli etukulmasta ja Troippe eteni hyvin suoraan, mutta kävi tarkistamassa etukulman, tämän jälkeen kääntyi kuitenkin eteenpäin ja kutsuin kun oli hyvin etsinyt ja edennyt alueella. Tuli hyvin pois. Seuraavalle pistolle lähti hyvin rinteeseen, lähetin hieman liian edestä ja maalimies löytyi takaa. Tänne myös ilmaisu. Kahdelta viimeiseltä maalimieheltä hain hajut. Ja viimeinen palkkasi suoraan. Todella hyvin Troya työskenteli vaativassa maastossa. Ja tyhjätkin tuntuvat toimivan ihan mallikkaasti. Nyt seuraavissa treeneissä nostatan vähän viettiä ja teen helpon treenin.