Viime viikolla tuli otettua kotipihatottista Rupsun ja Troipen kanssa. Robbanilla vain kivuutta ja ongelmaliikkeiden hiomista. Troippe treenaa AVO-liikkeitä. Kivasti molemmat koirat ovat tokotelleet.

Perjantaina auton nokka suuntasi Ilmajoelle oman hakuporukan leirille. Osanotto oli aika vähäinen eli vain 3 meidän ryhmästä oli paikalla ja yksi paikallinen vahvistus, mutta ei se määrä vaan se laatu :) Meillä oli todella mukavaa, kiitos kaikille paikalla olleille!! Univelkaa vain kertyi enemmän kuin riittävästi...

Leirillä ajoin kolme jälkeä (pe, la, su). Teemana edelleen esineet. Ja ilmaisut erinomaiset ja motivaatio jäljestämiseen myös kunnossa. Otin la & su myös kulman loppujäljelle, ei ongelmia.

Hakua otettiin lauantaina 2 kierrosta ja sunnuntaina 1 kierros. Alueet olivat erittäin hyvät. Lauantaina oltiin treenaamassa rämeessä ja pohja oli todella raskas koirille. Otin Troipelle 6 maalimiestä ja kaksi tyhjää. Viideltä maalimieheltä täydelliset ilmaisut ja nyt pysyy makuulla hyvin ennakoimatta sivulletuloa!! Jouduin korjaamaan etukulmaan pistoa ja ehkä tämän vuoksi Troippe tuli epävarmaksi ja teki kahdelle pistolle pysähtymisen ja jouduin lähettämään uudelleen. Mutta muuten työskenteli todella hienosti. Tyhjät olivat mallikkaat myös. Alueella oli myös tyhjiä piiloja, mutta Troippe ei niistä kyllä välitä mitään. Viimeiseltä pistolla mm oli lähellä  keskilinjaaa kiven kolossa ja hienosti penne nosti äijän paluumatkalla! Mutta väsynyt Troippe oli treenin jälkeen. Iltapäivällä otin neljä maalimiestä ja nämä kaikki puolipakoina ja suoralla palkalla. Hyvin tämäkin. Sunnuntaina oli makea maasto. Oli metsästä hakkuulle siirtymistä ja toisella puolella tiheää metsikköä. Otin kuusi maalimiestä valmiiina ja kaikilta suora palkka. Motivoitunut oli jälleen ja hienosti ylitti metsästä hakkuun puolelle.

Launtaina otin vielä AVO-liikkeet tokossa lukuunottamatta paikallamakuuta. Muuten todella hyvä suoritus, mutta kakeissa jumitti ensin.

Troipella oli kiva viikonloppu kun seurana oli ihania grotskutyttöjä :) Mutta erittäin antoisa leiri oli ja käytiinpä jopa Koskenkorvan yössäkin tapaamassa pelastuskoira-aikaista tuttua :) On kyllä hienoa, kun on tutustunut erittäin mukaviin ihmisiin harrastuksen myötä. Ja monista on tullut ihan ystäviäkin ja joistakin jopa parhaita sellaisia :)