Kiireistä on ollut tällä viikolla ja koirien aktivointi on jäänyt vähän vähille. No, ensi viikolla on loma ja ehtii puuhastella koirien kanssa. Tosin mökkeilemme silloin ja pääpaino on liikunnallisilla harrastuksilla. Jäälle voisi aurata "tottiskentän" Hymy

Keskiviikkoaamuna otin Troippiksella ja Rupsulla vähän tokottelua. Troippis aloitti ohjatulla, joka meni paremmin kuin hyvin. Eli ehkä tajusi sunnuntain treenistä jotain, toivottavasti... Luoksetulon stoppeja otin puun kierrolla, todella hyvin. Myös edestä sivullesiirtymiset toimivat hyvin. Kokeilin stoppeja myös luoksetulossa, hyvin. Nyt täytyy vaan Piian kanssa aloittaa liikkeen takaisinketjuttaminen. Täytyy ottaa ennen sitä kestoa seisomiseen ja maassa pysymiseen. Seuraamisessa otin kettarin käyttöön ja paikka oli täydellisen hyvä. Eli nyt kokeilen tätä vähän aikaa eli ihan pieni liikautus kettarista saa Troipen pysymään oikealla paikalla. Tosin oikea paikka voi johtua omasta varmuudestakin eli kun minulla on piuha kädessä tiedän, että voin vaikuttaa asiaan ja tämä heijastuu Troyaan. Kun taas penne on irti, niin olen koko ajan epävarma, että onko koira oikealla paikalla vai vähän edessä jne. (Tämä oli muuten Piian loistava havainto). En oikein tykkää käyttää kettaria, mutta täytyy käyttää pakotetta niin vähän kuin ikinä on pakko. Sillä Troippis kyllä kuormittuu pakotteista. Lopuksi kakeja läheltä ja ihan ok. 

Rupsu otti luoksetulon stoppeja, tosi hyvin. Muutama merkille meno, ok. Sitten seuraamista, joka erittäin mallikasta. Tunarikapulan pitoa, vaihtelevasti Silmänisku. Lopuksi kakeja läheltä, ok.

Toiminimeäni ei sitten hyväksyttykään eli nyt täytyy miettiä joku uusi iskevä nimi...