Troya oli mukana töissä tai siis autossa. Kun lähdin töistä suoraan Vahermaan treenaamaan snautsereiden kanssa hakuilua. Hyppytunnin aikana treenasin tottista Troyalla ja tietenkin vähän liian kauan...

Seuraaminen oli namilla hieman löysää, rikkoi kontaktin muutaman kerran. Tämä johtuu todennäköisesti uudesta paikasta, sillä keskiviikkona ja nyt olin uudessa paikassa. Eli kyllä pennekin vain vaatii tottistelua uusilla kentillä :) Aloin palkkaamaan narupallolla ja nyt oli hienoa seuraamista. Kyllä tämä on vaikeaa, siis vietin säätely. Pallolla palkkaamisessa tökkii alussa toisinaan taskua kuonollaan. Täytyy miettiä, miten tästä pääsisi eroon. Istumisia otin pallolla ja ne oli nyt tosi nopeat ja varmat. Ja pysyi tosi hyvin paikallaan! Luoksetuloa kokeilin Päivin neuvojen mukaan ja toimi hyvin. Eli ei hidasta lähestyessään minua. Hieno juttu, jatkan samaan malliin. Otin myös minuutin paikalla olon. Olin itse näkösällä.

Töiden jälkeen otin esineruudun. Oli kolme esinettä. Oli innokas ja ei jäljestänyt! Tosin oli heikko tuuli ja Troya joutui tekemään ihan oikeasti töitä löytääkseen esineet.

Illalla myöhään otin hieman istumista ja seuraamista pallolla Vahermassa. Oli hyvä.