Kollegoiden kanssa vietettiin la-su Porissa. Oli kiva käydä lapsuuden kotikaupungissa. Kävin myös elämäni ensimmäisen kerran jääkiekko-ottelussa ja onneksi Ässät voitti Tapparan Silmänisku.

Porista äkkiä kotiin ja hakutreeneihin. Hakualue oli turhan lyhyt Troipelle eli nyt täytyy oikeasti saada matkaa, jotta treeneissä on mitään järkeä. Mutta Troya oli ihan taitava, otin etukulmaan tyhjän, ok. Toisesta etukulmasta löytyi äijä. Sitten oikealle puolelle piti tulla tyhjä, mutta nosti takakulman maalimiehen ( ei ollut kyllä kuitenkaan liian iso pisto), toiselle puolelle yksi tyhjä ja sitten löytyi maalimies. Kaartaa nyt vähän liikaa eteen, eli nyt otan kuuriluontoisesti pelkkiä suoraan edestä löytymisiä! Sitten aletaan opettamaan läpileikkauksia ja keväällä kisoihin Nauru.

Illalla maneesille. Rupsu aloitti ruudulla, hyvin. Tosin meinasi merkiltä ihan oikeasti kaatua kumoon, kun oli niin menossa... Otin kaksi kertaa ja toisella palkkasin sivulle tulosta. Ohjatussa palkka merkiltä ja sitten toisella kertaa koko liike, oli hieno. Luoksetulossa otin seisomisen ja siitä läpijuoksun, ei ennakoinut pysähtymistä, hyvä! Vielä maasta sivulletulo ja tämä ilman törmäämistä! Hyppynouto erinomainen.

Troippis otti lätkää ruudussa ja alkoi jo tarkentamaan lätkällä oloa, välillä otettiin lätkä pois, hyvin. Merkille menot ok. Vasemman kapulan haut kunnossa. Luoksetuloa suoraan eteen, todella hyvin. Sitten erikseen edestä sivulle siirtymisiä, nämä nyt tosi hyviä eli oma kropan ruuvaus on auttanut.

Rupsu aloitti toisen session seuraamisella, tämä hyvää ja varsinkin peruuttaminen mallikasta. Idarissa palkka istumisesta, hyvin. Tunari todella hieno!! Ehkä paras mitä Rupsu on tehnyt. Kakeissa säätämistä, mutta lopussa teki jo hyviä seisomisia eli paino oli riittävästi takana.

Troippis aloitti toisen session seuraamisella, aluksi vähän intoa liikaa, mutta otin peruuttamista ja tästä palkka ja vau miten hienoa seuraamista. Tosin juoksussa menee vähän eteen eli tätä pitää treenata (tosin ei olla kyllä tätä vielä juuri treenattukaan). Jäävät hyvin, tosin istumista pitää malttaa vielä nopeuttaa! Tunari tosi hieno, tosin palautusvauhti hitaanlainen. Kaket maahan-seiso -palkka taakse, hyvin.