Jälleen sama paikka ja Aurinko Cool

Troippis aloitti seuraamisella ja nyt palkkasin riittävän tiheästi eli seuraaminen hyvää. Kun seurasi hyvin lähetin eteen ja meni hienosti. Toisella kerralla käskin maahan ja hyvin. Seuraamisesta myös maahanmeno ja tästä luoksetulo, joka läpijuoksuna. Nyt täytyy ottaa luoksetuloja ja noutoja harvemmin, sillä vauhti ei ole enää yhtä hyvä kuin aikaisemmin. Eli harvemmin ja läpijuoksuina nyt vähän aikaa, voin ottaa vaikka hetsaustakin mukaan. Otin noutokapulan nostoa lähempää, hyvin. Lopuksi nouto ja palkka läpijuoksuna. Toisessa sessiossa jääviä seuraamisella, hyvin. Kakeja ja näissä täytyy nyt ottaa seisomisesta istumista. Lopuksi PK-paikallamakuu, 4 minuuttia. Hyvin.

Rupsu aloitti seuraamisella ja oli kohtalaista, laskin ensin nameilla. Lopuksi muistin ottaa lelupalkkauksen ja palkka taakse lentäen. Tämä toimii eli kokeilen tätä nyt jonkin aikaa, siirtää koiran paikan hyvin taaemmas. Idarissa palkka seisomisesta mukaan lähdostä, toisesta kulmasta kontaktista ja sitten istumisessa ennakoimattomuudesta seuraamiseen lähdössä ja lopuksi vielä maahanmenossa vahvistettiin päätä lelulla.  Luoksetulossa ensi läpijuoksu, ok. Sitten maasta sivulle, törmäsi kaksi kertaa, näistä ei palkkaa. Lopulta oikein ja palkkaus. Täytyy muistaa, että namit ei saa olla vasemmassa kädessä! Provosoi törmäämistä. Ruudussa meni sivusta sisään ja melko taakse, uudelleen, meni vielä enemmän taakse. Kolmannella meni hyvin ja tästä palkka. Ohjatussa ensin palkka merkistä, koska ei ollut riittävän hyvä. Toisella kerralla erinomainen ja palkaksi lähetys kapulalle, palkka vauhdista!

Kivat treenit jälleen ja lopuksi lenkille Piian sekä Porotuksen kanssa, unohtamatta ihanaa VeeraHattaraa, joka uskollisesti taapertaa perässä pyöräilijöitä uhmaten Hymy