Troya otti aamuruualla kakejen maahan-istu-vaihdoksia. Toimii hyvin. Otin jo vähän etäisyyttäkin. Sitten tunari: ensin kuusi kapulaa ympyrään ja jokaisen väliin nami. Haisteli hyvin ja toi oman, eikä edes koskenut muihin. Sitten otin ilman nameja uudelleen, meni hyvin :)

Päivällä treenattiin ensin omassa pihassa. Aloitin noudolla, jossa oli teemana sivulla odottaminen. Hienosti malttoi odottaa lupaa noutamiseen. Piti myöskin katseen kapulassa, joka on hyvä asia. Itse noutoja otin myös kaksi kertaa. Palkkasin heti kun oli nostanut kapulan. Sitten otin kapulan tuontia läheltä eteen. Melko hyvin osaa tulla eteen kapulan kanssa. Sitten otettiin luoksetuloa läheltä. Edestä tulee hyvin eteen, sivuilta on vielä hieman hakusessa. Tarjoaa välillä sivulle tuloa (tätä ollaan harjoiteltu aika paljon). Otin myös hyppyä. Aloitin noin 60 sentistä ja metriseen päädyttiin. Tosi kivasti hyppää metrisen yli! Ilman hipaisuja ja molempiin suuntiin :) Lopuksi otin tokohyppyä ja hyvin jää taakse seisomaan vaikka kävelen Troyan luokse. Nyt taidan jättää PK-hypyn talvitauolle.

Toisella tottiskerralla treenasimme tullin kentällä. Zorro aloitti ja otettiin ruutua. Jätin lelun ruudun keskelle, kun Zorro on juuttunut ruudun etureunaan, vaikka olen pitänyt lätkää keskellä. Nyt ruutu onnistui hyvin. Zorro otti myös luoksetuloa ja eteenmenoa sekä seuraamista. Robban aloitti seuraamisella, joka oli ihan ok. Mutta kun nurmikko oli kamalan märkä, niin istumiset Robban olisi kyllä jättänyt väliin :) Lopulta aina istuutui, mutta vaati hieman patistelua. Luoksetulossa yritin maahanmenoa, mutta märkä maa haittasi tätäkin. No, otin sitten lopuksi suoran luoksetuloon, joka onnistui hienosti. Ruudussa oli lätkä ja tämä meni hyvin. Tokalla kerralla otin lätkän pois ja hyvin Robban juoksi ruudun takaosaan. Troya aloitti seuraamisella. Joka oli melko hyvää, ei painanut yhtään, mutta olisi saanut olla hieman taaempana. Täytyy tämän kanssa olla tarkkana. Sivulle tulot olivat hyvät takaa. Muista suunnista jää toisinaan hieman liian taakse. Nämä täytyy vain jättää palkkaamatta. Kyllä se sen siitä sitten oppii. Sitten otin seisomista, aluksi hieman sekoitti, mutta sitten meni hyvin. Otin sivusta näitä. Lopuksi ahnehdin jääviä sekaisin. Melko hyvin erotti toisistaan, mutta kun hölmönä otin myös aikaa samalla kun on niin vaikea itse nähdä heti onko oikea asento. Niin tuli epävarmaksi kun naksu ei tullut heti liikkeen jälkeen ja näin ollen alkoi seisomisesta kävellä perään. Nyt täytyy muistaa, että kun jääviä ottaa sekaisin avustajan kanssa niin ei oteta aikaa vielä mukaan. Sitten kun erottelu alkaa olla valmista niin sitten otetaan matka ja aika mukaan. Sitten vielä paikalla makuuta kaksi kertaa. Ekalla kerralla minuutti ja tokalla kanssa. Palkkasin välissä namilla ja lopuksi sai tulla pallon "kimppuun". Oli tosi skarppina molemmissa. Istumisessa vein lelun puun taakse ja vapautin tänne, ok.