Treenaus alkoi Tiinan ja Tipan kanssa. Päätin ottaa Rupsulla liikkeet käänteisessä järjestyksessä. Järjen riemuvoitto siis :-) Kakeissa nousi ekalla seisomaan, siitä heti palkka. Ja sitten tunariin, jossa Robbanin mielentila oli ihan väärä. Meinasi karata liikkeenohjaajan käskystä ja kun lopulta sai mennä kaahotti sinne todella vauhdikkaasti ottaen ensimmäisen kapulan mihin törmäsi... Lähetin uudelleen ja sama juttu jälleen. Sitten otettiin omilla kapuloilla ja siinä kävi työtapaturma, nyt oli nameja väleissä. Otti oman, mutta tiputti toisen kapulan viereen ja kun otti sen uudelleen niin tietenkin nosti väärän viereisen kapulan. Tunaria otettiin sitten vielä treenien lopuksi ja onnistui ihan hyvin nameilla. Kuormittumisen näkee heti kapulan pureskeluna. Nyt täytyy treenata tunaria enemmän ja vaikka yksinäänkin iltaruualla. Ohjattu oli tänään erinomainen, idarissa palkkasin istumisesta, hyvin. Ruudun otin kisamaisesti ja tämä oli täydellinen. Luoksetulossa palkkaus heti pysähdyksestä, tämä hyvä. Seuraaminen oli erittäin mallikasta tänään eli namipalkkaus on tuottanut tulosta. Lopuksi paikalla istuminen Quukinan kanssa. Tähän tietysti sattui kaatosade, molemmat istuivat korvat vinossa. Pidin Robbania vain 1,5 minuuttia ja sitten vapautin lelulle. Ihan hyvä treenata tätäkin.

Sitten lenkille. Lenkin jälkeen tein jäljen Troyalle, teemana on nyt tyhjien opettaminen oikein kunnolla. Eli Outi avuliaasti jälleen konsultoi puhelimitse miten tulee edetä. Tein noin 250 askeleen jäljen jossa oli nyt aikas paljon tyhjiä, oli yhtä tyhjää, viittä tyhjää ja välissä yksi nami ja jälleen tyhjää jne. Eli tyhjien ja namiaskeleissa ei ollut mitään säännönmukaisuutta. Troya tykkäsi tästä, se ajoi jälkeä paljon intensiivisemmin, pohja oli myös melko vaikea. Ensimmäisen kerran ajautui sivuun jäljeltä, kun en itsekään oikein tiennyt missä jälki meni. Koira kuitenkin palautui jäljelle itsenäisesti ja tämän jälkeen jälki sujui mallikkaasti. Troya joutui nyt oikein keskittymään. Nyt on kiva kun saa tehdä vähän jotain uuttakin jäljellä.

Kotipihassa otin Robbanilla tunarin iltaruualla. Kävi aikas kuumana ruokakipon perään ja toi väärän kapulan, hieman murahdin tästä ja lähetin uudestaan. Nyt pysähtyi kapuloiden taakse, mutta toi itsenäiseti oikean ja tästä ruokaa palkaksi. Tein kolme toistoa ja nämä ok. Taidan jatkaa näin. Täytyy vain toivoa, että pieni pakote ei huononna suoritusta. No, sen näkee kyllä kohta. Ja voihan se auttaakin liikkeessä. Troya otti kans tunaria ja se meni kyllä ihan arpajaisiksi :) Mutta luovutukset oli hienot ja vauhti :-) Nyt täytyy vähän miettiä miten etenen tunarissa tai tässä tapauksessa palaan takaisin päin. Tosin penne on nyt täynnä tottisenergiaa kun ei olla tottisteltu viikkoon. Otin pätkän seuraamista, tämä upeaa ja muutaman maahanmenon, jotka supernopeat. Penne on kyllä kiva koira treenata!