Sataa, sataa ropisee. Jostain kumman syystä tulee kaikki sadebiisit mieleen... No, sadehan on vain pukeutumiskysymys :)

Päivä aloitettiin jäljellä, jossa terävien kulmien lisäksi oli yksi normaali kulma. Oli 3 terävää kulmaa ja siis yksi 90 asteen kulma. Jälki meni jälleen paremmin kuin hyvin. Kaikki kulmat erinomaiset ja loppukipon ilmaisu ok. Hyvä, hyvä penne!

Marikan ja Jurrin kanssa tokottelemaan ja tietenkin vesisateessa :) Troya treenasi järkevästi tänään, tai oikeastaan Sari siis. Aloitin paikallamakuulla, jossa olin piilossa pallon kanssa. Meni lonkka-asentoon. Otin uudelleen ja nyt jätin pallon näkyville. Nyt pysyi hyvässä asennossa ja mielentilassa. Luoksetulo hetsaten ja palkkaus haarojen välistä, hyvin. Nouto samoin, hyvin sekin. Seuraaminen mallikasta. Maahanmeno inasen hidas, mutta ei tehnyt liikevirhettä. Seisominen erinomainen. Molemmissa palasin koiran taakse ja täältä vierelle. Luoksetulon stopit sujuu hyvin. Kakeissa ensimmäisen kerran liikkuri ja hyvin meni. Troippe tuli uudelleen pentukouluilemaan.Otin seuraamista kettarissa ja pikkaisen muistutin paikasta ja parani heti. Seuraaminen erinomaista, vaikka tehtiin pujotteluseuraamistakin! Luoksetulo koirakujan läpi, hyvin. Treenaisin kujassa ollessa sivulletuloa, hyvin. Otin myös eteentuloa, hyvin tämäkin. Itsekseni otin vielä kaikki jäävät, nämä ok. Ja lopuksi puolen minuutin paikallamakuun, olin itse piilossa. Hyvin. Troippe oli hieno tänäänkin.

Robban oli intoa täynnä kuin ilmapallo... Paikallamakuussa otin vain laskun ja noston. Nämä hyvät. Seuraamisessa vähän painoin, poljin vähän omaa jalkaani ja ongelma korjaantui. Luoksetulossa nosti jälleen pyllyn ja seisominen huono, en palkannut vaan otin uudelleen. Ja nyt oli todella hyvä seisominen ja odottaminen! Idarin otin vahingossa "väärin päin". Seuraaminen levotonta, seisominen ja maahanmeno ok. Istumisessa meni ensin istumaan, mutta märän maan juoksi nousi seisomaan, tämä uudelleen, ok. Ruutu mallikas! Oli lätkä keskellä. Ohjatussa meni huonosti merkille, mutta joutui korjaamaan kunnolla taakse ennen lähetystä, hyvä mä. Ei tehnyt palautuksessa kapulan kääntöä, kun kehuin matkalla. Tunari tosi hyvä ja kakeissa vain seisomaan nousu, ok. Kivat treenit Rupsunkin kanssa. Zorro teki muutaman ruudun ja seuraamista. Lopuksi vielä Marikan ja Jurrin kanssa lenkille, oli aikas kuraista...