Olipas mukavaa, kiitos Marika seurasta!

Viikonlopun aikana hiihdettiin koirien kanssa kolme kertaa ja ilman koiria suksiteltiin myöskin kolme kertaa. Troya meni todella hienosti, sujui ohituksetkin ja vauhti pysyi tasaisen vauhdikkaana koko 4,2 kilometrin matkan alusta loppuun. Eli Troipesta taitaa saada aikas kivan hiihtokaverin. Nyt alkoi vähän kutkuttamaan, että ilmoittautuisiko Tavesin omiin hiihtokisoihin Kyötikkälään... rataprofiili on vain ihan kamalan rankka.  No, nyt aloitetaan hiihtäminen pari kertaa viikossa ja toivotaan, että lumi pysyy vielä kauan. Hiihtäminen koiran kanssa on superkivaa!

Jämillä oli hiihtotarvikkeisiin erikoistunut Kesport ja tuli vähän täydennettyä omia varusteitakin. Saimme myös oppia luistelutekniikasta ja sain tosi hyviä vinkkejä oman tekniikan parantamiseksi Leppälän Taistolta.

Illalla vielä maneesille treenaamaan ja voi miten upeita mun molemmat koirat olivat Jalka suussa. Troippis teki ruutua ihan EVL-malliin ja kympin arvoinen suoritus. Sama juttu ohjatussa noudossakin ! Luoksetulon otin suoraan eteen, hyvin. Edestä siirtymissä jää vähän vajaaksi, nyt kuuri, jossa itse liikun, jotta saan Troipen kääntymään kunnolla taakse. Hyppy AVOna hyvin ja hyppynoutokin mallikas. Toisessa sessiossa otettiin seuraamista ja tässä oikealle käännöksissä Troippis vähän hamuaa mun reittä... eli käy vähän liian kuumana, nyt täytyy ottaa pidempää pätkää palkatta ja tehdä käännös hitaammin, niin ei innostu napsimaan. Ei siis onneksi osu, mutta suu liikkuu kyllä. Jäävät lelulla sujuivat siten, että istuminen on nopea, mutta upista ei tule yhtään mitään eli menee aina istumaan. Otin namipalkkauksen peliin ja korvat aukesivat heti Hymy.  Tunari otettiin melkein kisamaisesti ja meni todella kivasti!! Lopuksi kakeja läheltä ja seisomisesta maahanmeno alkaa sujua. Lopuksi Troippe sinkoili itse ruutuun ja käskytin noin 20 metrin päästä kakeja ja hyvin meni, hauska otus!

Rubert aloitti ruudulla, jossa todellakin näki, että osaa hakeutua keskustaa. Ruudun etureunassa oli ihmiset seisseet ja Rupsu pysähtyi ensin tähän haistelemaan ja sitten hakeutui omatoimisesti täydellisesti ruudun keskelle, taitava Rubert! Ohjatussa meinasi omituisesti mennä vasemmalle kapulalle kun piti mennä oikealle... kutsuin nätisti Robbania ja Robban omatoimisesti palasi merkille ja tästä uusi lähetys, ja vau millä vauhdilla kapulan palautus. Hyppynouto täydellinen, kuin myös tunari joka pelittää paremmin kuin koskaan! Kaketkin hyvin! Toisessa sessiossa seuraamista joka hyvää! Idarissa istumisen vahvistaminen, hyvin. Luoksetuloa osittain, ok. Lopuksi paikallaistuminen häiriöissä, vaihtoi noin minuutin kohdalla lonkalleen, muuten ok.

Kivat treenit jälleen!