Robban aloitti tehden liikkeet yhdessä sessiossa. Kakeissa seisominen ja istuminen ja istumisesta lentonakki. Hyvin. Ohjatussa hakeutui keskimmäistä kapulaa kohden ja juuri kun oli kääntymässä oikealle kapulalle, pysäytin ja ohjasin oikealle kapulalle. No, oikean toi joka tapauksessa ja tulihan ohjaustakin treenattua. Luoksetulo läpijuoksuna, hyvin. Hyppynouto täydellinen. Idarissa vahvistin seuraamista ja kulmia, ok. Seuraaminen oli hyvää, vasemmalle käännöksiä tulee vahvistaa tai kontaktia niissä lähinnä. Rupsu oli jälleen innokas ja hyvä.

Troippe otti kahdessa osassa. Ensin eteenmeno, vietiin keppi yhdessä. Oli vauhtia, hyvä. Jyrkkä-A, noutona, tämä erinomainen! Tasamaanouto kisamaisesti, hyvin. Lopuksi luoksetulo hetsaten, eteenasti. Erinomainen, ei hidastanut yhtään liian aikaisin.

Toinen sessio aloitettiin eteenmenolla ja lähti hyvin, mutta hidasti puolessa välissä, mutta näki onneksi kepin samanaikaisesti ja meni hyvin kepillä käskystä maahan. Maahanmenot namilla ok. Seuraaminen hyvää, tosin nyt en saa enää hyvin siirtymään taakse, kun en ole tätä vahvistanut, tyhmä minä. Nyt yhdistän palkkauksen, peruuttamisen ja pään käännön. Luulenpa, että tämä on hyvä juttu! Edestä sivullesiirtymiset, ok.

Lopuksi vielä Marikan ja Jurrin kanssa lenkille. Kiitos mukavasta seurasta!