Tottisteltiin Marikan kanssa Niihamassa. Troippis teki PK-liikkeitä. Ensin seuraamista koko kaavio, alussa kuuma. Eli täytyy vähän seuruuttaa etukäteen, sillä paranee, kun suurin into on purkautunut. Hidas käynti oli parasta, juoksussa inasen levoton. Palkkasin namilla. Jäävistä kaikki tosi hyviä, istuminenkin edelleen! Tosin seisomisessa meni ensin maahan. Luoksetulot vauhdikkaat. Nouto tosi hyvä. Ja eteenlähetys mallikas myös. Paikallamakuu 4 minuttia, hyvin!! Taitava Troippis, kohta hyppyjen ja A:n kimppuun!

Rupsu aloitti seuraamisella, kohtuullista. Idarissa vahvistin kaikkea, hyvin. Luoksetulossa läpijuoksu ja sitten maasta sivulle ja tämä täydellinen! Ruutu, ensin sivusta sisään, uudelleen, hyvin. Ohjatussa ensimmäinen merkille meno huono, tästä palkka ja uudelleen ja nyt hyvä merkki, palkaksi liike suoritettiin loppuun. Kakeissa näytin ruokakippoa ja ei Rubert kyennyt liikkumaan Silmänisku Eli liian iso häiriö. Pysymme lentonameissa siis.

Illalla Hermiön Outin peltojälkiluennolle, paljon tuli vanhan toistoa (2 v.s olin samalla luennolla), mutta kyllä sieltä uusiakin helmiä tuli kuten a la carte Nauru. Oli hyvä johdatus jälkikauden alkuun, rupes vähän jo tekemään mieli jälkipellolle... Kiitos Outi!