Voi näitä kauniita kevätpäiviä! Tiistaina Troya päätti seikkailla järven jäällä, sillä seurauksella, että pää ja etujalat sukelsivat rannan sulaan. Aikas nopsasti tuli pää veden pinnalle ravistuksen kera :) Eipä penneli siitä mitään välittänyt ja matka jäällä jatkui. Nyt kuitenkin turvallisemmissa merkeissä.

Ennen uintireissua otettiin jälleen makkararuutuja, nyt tosin yksi suorakulmio ja sitten kolmio. Hyvin pysyi Troya ruudussa, käyden kuitenkin välillä ulkonakin havaitsemassa, että ruoka löytyy vain tallatulta. Paalullakin on jo Troyalle merkitys eli sillä on alkava himo paalulle. Troyan jälkitreenien jälkeen Robban treenasi luoksetuloa, ruutua, ohjattua, idaria, tunaria ja kaket. Suoritukset oli tosi hyviä! Kyllä tuo harjoittelu näyttää tuovan tulosta. Zorro kävi ruutuilemassa ja seurailemassa vauhdikkaasti. Troya otti lopuksi noutoa lelupalkalla. Oli hyvät, vauhdikkaat noudot. Lelun irrotuksien kanssa tulee olla tarkkana, että saa nopeat irroitukset. 

Iltaruualla vielä kaukokäskyjen seisomista ja istumista. Aikas kivasti alkoi jälleen tarjoamaan seisomista. Tällä kertaa treenattiin keskustan parkkipaikalla. Troyalle ei juuri paikan vaihdokset vaikuta työskentelyyn. Hieno piirre sekin.