Treenit algolin nurtsilla. Troippis aloitti ruudulla, joka meni jälleen hiuksen hionosti liian pitkäksi :( Tämä homma ei oikein nyt pelitä, täytyy konsultoida Piiaa, kun Piia palaa kaukomailta. Ehkä täytyisi vain lähetellä lähempää ja sitten ottaa matkaa lisää, sillä pitkällä matkalla vauhti on aikasmoinen... Muutaman toiston jälkeen alkoi kuitenkin sujua, tosin meni heti maahan. Bc:t ovat kyllä ennakoimisen mestareita. Ohjatussa otin ensin merkkiä ja sitten jätin Troipen merkille ja heitin kapulan sivulle. Näitä muutama molempiin suuntiin, tällä vahvistan sivulle kääntymistä ja vauhtia. Hyvin nämä. Sitten luoksetulo suoraan eteen, melko hyvä. Edestä sivulletuloissa yksi tuli pomppuna, muut ok.

Rupsu aloitti ruudulla ja meni sivusta sisään, kun oli meinaan vauhtia hurjasti :) Otin uudelleen ja sitten menikin tosi hienosti. Merkki sujui mallikkaasti, nyt odotin että menee hienosti taakse. Luoksetulossa palkka seisomisesta ja sitten sivulletuloja, kaikki ok. Kakeja lähellä tekniikkaa vahvistaen, hyvin. Seuraaminen hyvää edelleen. Lopuksi tunarikapulan pitoa, ok.

Troippis otti seuraamista ja nyt oli paikka hyvä. Istumista vahvistettiin ja jäävien erottelua, nämäkin ok. Tunari otettiin loppuun asti, hyvin. Palautusvauhtikin ihan mallikas. Lopuksi kakeja ja nämä ei nyt suju. Siirtyy sivusuunnassa, kun palkkaan lelulla eli täytyypäs funtsia ja palata taaksepäin namipalkkaukseen.

Zorro treenaisi kanssa ruutua ja luoksetuloja, pappa nautti tapansa mukaan kovasti :)